Suprotno popularnom verovanju šik žene nemaju nadljudske osobine, one su samo vrlo dobro pripremljene.

Ako ih nikada niste videle sa mrljom od kafe na košulji ili kako bolno nabadaju u visokim potpeticama nakon dugog dana, to nije zato što se ovakve stvari njima ne dešavaju već zato što one znaju kako da se nose sa svakodnevnim nedaćama.

Zapravo one se bave time na dnevnoj bazi. Istina je da stilizovana drugarica, na koju ste pomalo ljubomorni što se čini da sve postiže, ima veoma korisne navike koje joj pomažu da svakodnevno izgleda uglancano, stilizovano i samouvereno. Tu se ne radi o sadržaju garderobera i trošenja novca na najnovije trendi krpice, pravi stil počinje kod kuće kada se ujutro probudi.

Nakon malog istraživanja evo šta smo otkrili.

Isplanirajte odevnu kombinaciju prethodnu noć

To nije nikakva novost niti posebna magija. Žene koje su maksimalno doterane svakog dana sa dosta detalja i frizurom trude se da olakšaju sebi tako što osmisle i sve pripreme noć pre, da bi ujutro imale vremena da se lagano spreme i našminkaju bez žurbe. Istina je da kada ste u žurbi onda je mnogo teže da osmislite autfit i da još imate dovoljno vremena da sredite frizuru i šminku.

Izaberite adekvatan veš

Dame sa stilom znaju koliko je značaj adekvatnog veša koji nose ispod haljine ili pantalona. Priznaćete, ni vi ne volite kada vam se gaćice useku i uskoj haljini izgledate kao da imate dva kilograma više a zapravo je glavni trik da izaberete pravu veličinu veša. Kupujte za jednu veličinu veće gaćice jer se onda neće usecati, a grudnjak neka bude u tačnoj veličini srazmeran obliku vaših grudi.

Ogledalo Šta dame sa stilom rade SVAKOG dana

Tražite inspiraciju u stilizovanim ženama

U današnje vreme ovo možda zvuči kao kliše ali zaista pomaže- pratite modne blogove na Instagramu ili ideje o modnim kombinacijama na Pinterestu. Tako će vam se javiti razne ideje i nedovoljno iskorišćenu garderobu možete ukombinovati na više načina.

Comments