Kao i uvek, domaće modne blogerke su tu da nam donesu inspiraciju i olakšaju nam svakodnevno “mučenje” sa izborom nove odevne kombinacije. One su mlade, kreativne, sa odličnim osećajem za modu i kao takve uvek imaju dobre ideje koje lako možemo i same primeniti.

Zorana Jovanović (blog Zorannah’s Fashion Corner) donosi nam zanimljivu, ležernu kombinaciju u sivim tonovima koja je savršena za svakodnevne prilike. Ona je udoban, široki sivi džemper ukombinovala sa suknjicom zanimljivog kroja koja isto tako efektno može izgledati i u večernjim kombinacijama. Na sve ovo, ova modna blogerka je obula klasične salonke, a pečat celokupnoj kombinaciji dale su upadljive naočare za sunce i simpatična torbica. Zorana zaista nikada ne greši kada je odevanje u pitanju, pa na njenom blogu uvek možete pronaći pregršt odličnih kombinacija.

zorana Šta DOMAĆE modne blogerke nose ovih dana?

Jovana Bovan (blog Cipelica Štiklica) sa svojim pratiocima je podelila kombinaciju koja je odlična za svakodnevna druženja sa prijateljima ili šetnje gradom. Uz jednostavne nežno plave pantalone i majicu, Jovana je obula udobne patike, ali malo elegantniji sako u jarkoj plavoj boji celu kombinaciju učinio je jako modernom i efektnom. Mi ćemo rado isprobati ovakav autfit već sutra!

jovana bovan Šta DOMAĆE modne blogerke nose ovih dana?
Comments