Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Kao i uvek, domaće modne blogerke su tu da nam donesu inspiraciju i olakšaju nam svakodnevno “mučenje” sa izborom nove odevne kombinacije. One su mlade, kreativne, sa odličnim osećajem za modu i kao takve uvek imaju dobre ideje koje lako možemo i same primeniti.

Zorana Jovanović (blog Zorannah’s Fashion Corner) donosi nam zanimljivu, ležernu kombinaciju u sivim tonovima koja je savršena za svakodnevne prilike. Ona je udoban, široki sivi džemper ukombinovala sa suknjicom zanimljivog kroja koja isto tako efektno može izgledati i u večernjim kombinacijama. Na sve ovo, ova modna blogerka je obula klasične salonke, a pečat celokupnoj kombinaciji dale su upadljive naočare za sunce i simpatična torbica. Zorana zaista nikada ne greši kada je odevanje u pitanju, pa na njenom blogu uvek možete pronaći pregršt odličnih kombinacija.

zorana Šta DOMAĆE modne blogerke nose ovih dana?

Jovana Bovan (blog Cipelica Štiklica) sa svojim pratiocima je podelila kombinaciju koja je odlična za svakodnevna druženja sa prijateljima ili šetnje gradom. Uz jednostavne nežno plave pantalone i majicu, Jovana je obula udobne patike, ali malo elegantniji sako u jarkoj plavoj boji celu kombinaciju učinio je jako modernom i efektnom. Mi ćemo rado isprobati ovakav autfit već sutra!

jovana bovan Šta DOMAĆE modne blogerke nose ovih dana?

Editors choice