Domaće modne blogerke nas svakodnevno iznenađuju interesantnim modnim kombinacijama, spajanjem neočikavanog i možemo reći da svojim autfitima apsolutno pariraju modnim blogerkama iz celog sveta.

Bez obzirana to što nas podneblje na kom živimo ne mazi mnogo kada je kupovna moć u pitanju, možemo reći da nam zato inspiracije i kreativnosti ne manjka. Tako su i modne blogerke ovih februarskih dana iznele kombinacije na kojima bi im mnoge strane blogerke pozavidele. Mi smo spremili nekoliko fotogafija koje mogu da vam posluže kao inspiracija narednih dana.

Zorana Jovanović, koja stoji iza najpopularnijeg bloga na našim prostorima Zorannah fashion corner, februarske dane provodi u Njujorku. Sa njujorških ulica uz prepoznatljiva žuta taksi vozila Zorana nam donosi autfit koji nas je oduševio. Haljina zanimljivog printa u kombinaciji sa čizmama preko kolena i kožnom jaknom potpuno ostavlja bez daha.

Zorana Šta DOMAĆE modne blogerke nose ovih dana?

Autorka bloga Fashion and style, Vanja Milićević ovih dana nosi pastelne boje i to u nekoliko slojeva. Kombinacija mantila i kardigana nas je prijatno iznenadila, jer je Vanja to iznela na nov i zanimljiv način.

Vanja Šta DOMAĆE modne blogerke nose ovih dana?
Comments