Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Kvalitet i stanje naše kose govori o našem trenutnom raspoloženju, o karakteru, pa i zdravlju. A evo kako psiholozi tumače naš izbor frizure i boje kose.

Dugu kosu vole senzualne i osećajne žene, koje svoju zavodljivost izražavaju nošenjem duge kose. Žena koji nosi svoju dugu kosu uvezanu i spletenu, raspušta je i pretvara se u zavodnicu, a kad protrese svoju dugu kosu, njena senzualna energija se budi i pojačava.

Duga kosa simbolizuje povratak izvorima, vodeni tok, kolektivno nesvesno.

Kod muškaraca duga kosa predstavlja boemski duh, otklon od konvencionalnih vrednosti i očekivanja, izraz bunta i lične slobode.

kosa 1 Šta dužina i boja kose govore o tvom karakteru

Kratka kosa zahteva održavanje – ako je pažljivo ošišana i oblikovana u zanimljivu frizuru, otkriva umetnički karakter. Pošto je potrebno stalno je šišati i održavati joj oblik, govori i o tome da je žena finansijski nezavisna i sposobna da se stara o sebi i da ulaže u sebe. Kratku kosu obično nose energične i dobro organizovane, praktične i samostalne žene.

Upadljive i neobične frizure, sa obrijanim ili jarko ofarbanim delovima nose umetnički i nekonformistički tipovi, koji pronalaze sebe u nekom supkulturnom izrazu. Osobe koje eksperimentišu sa kosom i nose lude frizure, obično su mlade i imaju potrebu da iskažu bunt u odnosu na društvene šablone i konvencionalne društvene vrednosti.

Žene koje nose kosu obojenu u sivo ili belo, ili puštaju da im izraste prirodno osedela kosa, osećaju se prijatno u svojoj koži i nije im teško što mladost odlazi. One prihvataju sebe i svoj život na dubokom i spiritualnom nivou i ne zanima ih šta drugi misle – žive u skladu sa sobom i prirodom.

Editors choice