Sezona jakni je uveliko počela! I iako je generalno hladno, dešavaju se momenti u toku dana kada je zaista toplo i kada više ne znamo da li je vreme za najdeblju jaknu, lagani kaput ili možda čak možemo dobro da prođemo i sa debljim džemperom i kožnom jaknom! Ipak, jedno je sigurno: Zima je, pa hajde onda da nosimo ono za šta je stvarno vreme! Sada kada se svi kolektivno smrzavamo možemo da se našalimo oko naših kaputa, jakni i ostalih zimskih izbora i razmislimo – šta jakna/kaput koji nosimo govori o nama?

Teddy coat – za tebe samo naj!

U međuvremenu, dok ćaskaš sa drugaricom koja si ti od Hadid sestara, skroluješ nove fotografije ljubavne romanse Kaie Gerber i Peta Davidsona i verovatno gledaš YouTube tutorijal kako da se našminkaš kao prava Parižanka. Matcha je predivna i obožavaš je, a tvoja karijera iz snova je da postaneš Influenserka.

Parka – basic si i super ti je!

Naravno, svaka druga osoba ima istu jaknu kao ti, ali to te uopšte ne uzbuđuje. Stalno žuriš, odeću naručuješ isključivo online, a još ako je poštarina besplatna… Samo što počneš da razmišljaš o svojoj modnoj individualnosti i o tome kako sve devojke isto izgledaju, prekine te zvuk tvog telefona uz obaveštenja da je tvoja porudžbina spremna za slanje.

Trench coat – Meghan Markle kao najveća inspiracija!

Sanjala si o capsule wardrobe-u pre nego što je bilo ko iz tvog okruženja znao da to postoji. U društvu te svi zovu “mama” jer si najodgovornija i pomalo control freak. Koliko god da misliš da si bolja od toga, seti se da nisi platila račun za telefon od decembra! Tvoj omiljeni kraljevski član je Meghan, a tvoja cimerka sa fakulteta je u svojoj sobi držala poster Kate Middleton.

Comments