Hot topics

#HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

Koliko je ovaj trend ozbiljan govori i činjenica da je supermodel Gigi Hadid skočila i pozabavila se istim, te možeš da čekiraš njen finsta gisposable, gde su fotke mnogo interesantne i donose određeni vajb prošlog veka. Ona tamo kači tipične Hadid fotke – modele, svoje konje, muzičare, žurke, fashion show momente, kežual skroz.

Još jedna pozanta faca koja se uhvatila u koštac sa ovim trendom je David Dobrik, što možemo da vidimo po njegovom profilu davidsdisposable koji ima preko milion i po pratilaca. Tamo možemo da vidimo njegove prijatelje, pse, njega, žurke, poznate face poput Kylie Jenner Beyonce, takođe skroz kežual.

Onaj od koga se možda i najmanje očekuje da se uhvati ovakvog trenda je član sastava Jonas Brothers – Joe Jonas. Njegov profil nosi naziv cupofjoe, što je simbolično i na neki način mnogo slatko. Uglavnom možemo da vidimo fotke njegove supruge Sophie Turner, njegove awkward selfije, kao i članove benda DNCE i mnogo toga još.

View this post on Instagram

🥤🥤🥤🥤

A post shared by C U P OF J O E (@cupofjoe) on

Ovaj trend možda i nije toliko loša ideja, s obzirom na to da može biti veoma interesantan hobi ili čak možeš da tražiš stare fotke svojih roditelja ili svoje kako bi ih skenirala i kačila na taj poseban profil. Ko zna, možda budeš imala nekog uspeha sa ovakvim tipom profila, a može biti i na neki način artistički uređeno mesto gde možeš da izraziš svoje “ludilo” na kreativan način.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

Editors choice