Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Dakle, prolaziš kroz jedan od onih dana (uspavala si se, zakasnila na posao, usput naletela na slatkog dečka sa kojim si se sudarila prosuvši kafu i po sebi i po njemu, a sve to pred jako važnu prezentaciju koja, otprilike, može da promeni tvoju karijeru iz korena i sarkastično se pitaš šta je sledeće) kada iznenada, kao grom iz vedra neba i ničim izazvano, od tvoje BFF stiže poruka koja te vadi iz sveg tog ništavila.

“Samo da znaš, sjajna si! Možeš sve i ponosna sam na tebe zbog tvoje snage!”

mineral 89 3 1 Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

Da li si se upravo osetila kao milion dolara? Da li si upravo zaboravila na sve prepreke koje su se danas dešavale i poverovala u to da zaista možeš sve samo zato što je ona tu, uz tebe, bodri te i veruje u tebe?

To je zato što te je ona upravo gass-ovala i sada je tvoja dužnost da ti uradiš isto za nju!

Šta je zapravo “gassing”? Psiholozi ovu “pojavu” definišu kao davanje ego-boosta, sasvim neočekivano i bez prethodnog traženja istog. Dakle, bez povoda, eto tako, samo zato što to zaista misliš i osećaš, svojoj BFF daš kompliment koji nju instant boostuje i pokreće da učini stvarno velike stvari ili male stvari koje su za nju velike i za koje nikada nije imala dovoljno volje ili hrabrosti.

mineral 89 1 2 Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

Jedino pravilo? Budi autentična. Poznaješ svoju BFF, znaš šta je za nju najveći izazov i znaš šta će je najbolje boostovati? Samo to primeni, spontano, neočekivano i tako motivišuće! A kada jedna drugu boostujete na ovaj način – zajedno možete sve!

Tvoja BFF je tvoja snaga, tvoj boost da blistaš i stvaraš čuda iz dana u dan. Vichy Mineral 89 je isto to za tvoju kožu. To nam je otkrila i mlada glumica Marina Ćosić!

Jedinstvena kombinacija Vichy mineralizovane termalne vode po prvi put u koncentraciji od 89% udružene s hijaluronskom kiselinom, Mineral 89 jača funkciju barijere kože koja postaje sve jača u borbi protiv štetnih uticaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidrirana, boljeg tonusa, blistava i spremna da te prati u svakoj tvojoj avanturi, baš kao i BFF!

mineral 89 4 1 Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Editors choice