Na poslednjoj reviji brenda Dior predstavljena je kolekcija za jesen-zimu 2014. Ova kolekcija je inspirisana spajanjem istorijskog i modernog. Dizajneri su se potrudili da predstave elegantne, nežne i ženstvene komade!

Revije je počela sa prezentacijiom haljina koje su se nosile sredinom 18. veka, a koje su urađene u modernijem stilu. Za ovu Dior kolekciju karakteristične su duge haljine čije se suknje šire. Urađene su u belim i pastelnim tonovima sa šarama po sebi.

Da li biste poneli odeću koja podseća na astronautsko odelo? Iz brenda Dior potrudili su se da urade moderne kombinezone koji podsećaju na ova odela. Ovi komadi ukrašeni su vezom i kaiševima. Ako želite da putujete kroz vreme, ovaj komad biće pravi izbor odeće za to!

Kolekciju krase jednobojni kaputi i pantalone, među kojima su crvene pantalone, plavi kaputi, plave cipele i roze sakoi.Ovi jednostavni komadi mogu se lako kombinovati!

Pogledajte Dior kolekciju za jesen-zimu koja će vas sprovesti kroz prostor i vreme!

Dior koelkcija9 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija 7 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija 8 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija.jpg 2 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor  Dior kolekcija3 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor  Dior kolekcija5 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija6 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija 2 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija12 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija13 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor

Mirjana Radojević

Comments