Modni blogovi su nam svakodnevna stilska inspiracija. Danas smo za vas izdvojili sedam najupečatljivijih modnih kombinacija koje su obeležile dane za nama. Suvišno je reći da su autorke ovih blogova prave trendseterke i ikone stila. Elegantan, urban, mladalački, klasičan – izaberite za sebe stil koji najviše odgovara vašem senzibilitetu i neka vaša odevna kombinacija govori o vama.

Spojite zelenu i crnu nijansu na zanimljiv način. Dugačka karirana košulja može “postati” haljina, birajte cipele sa platformom i nosite efektan make up. Braon i crna mogu itekako izgledati dobro i moderno, a ukoliko ste se pitali kako u kombinaciji izgledaju pruge, print i bodlje odgovor na ovo pitanje će vam dati modna blogerka Vendi (Wendy). Odevna kombinacija Kristine Bazan (Kristina Bazan) će vas inspirisati za neke svečane i elegantne prilike, dok su autorke blogova “Ring my Bell” i “Song of Style” osmislile autfite u kojima ćete biti zapažene.

8421313426 5a440d7ac5 o Šta modne blogerke nose ovih dana: Koža i print

Kjara i www.theblondesalad.com

aWINTER LAYERS 172 Šta modne blogerke nose ovih dana: Koža i print

Bler i www.atlantic-pacific.blogspot.com

STSC2875 Šta modne blogerke nose ovih dana: Koža i print

Endi i www.stylescrapbook.com

Leopard and Stripes 24 433x650 Šta modne blogerke nose ovih dana: Koža i print

Vendi i www.wendyslookbook.com

8430306187 0761952a20 b Šta modne blogerke nose ovih dana: Koža i print

Kristina i www.kayture.com

IMG 6482 Šta modne blogerke nose ovih dana: Koža i print

Ešli i www.ashley-ringmybell.blogspot.com

242 Šta modne blogerke nose ovih dana: Koža i print

Ajmi i www.songofstyle.blogspot.com


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments