Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

U životu srećeš razne tipove ličnosti, osobe sa menje ili više integriteta i autentičnosti, a među onima koji na tebe ostavljaju najjači utisak, svakako su i predstavnici neki od ovih autentičnih tipova. Od njih možeš najviše da naučiš, pa čak i ako te povređuju svojim ponašanjem, ili ti se ne sviđaju istine o kojima te obaveštavaju.

Osoba koja daje

Ako imaš davaoca pored sebe, smatraj se povlašćenom, jer imaš nekog koga davanje usrećuje i predstavlja jednu od najvažnijih životnih potreba. Oni obasipaju ljubavlju, razumevanjem, nežnošću, pažnjom i svakom vrstom pomoći, sve koji imaju potrebu za tim – bližnje i nepoznate, decu i životinje. U njihovom srcu (pa i u njihovom domu) ima mesta za svakog. Oni oplemenjuju ovaj svet, podsećajući sve oko sebe na ljubav i velikodušnost.

Avanturista

Od avanturiste ćeš naučiti kako da se sa radošću pomakneš iz svoje zone komfora, kako da odbaciš ideje o tome šta ti je sve potrebno da bi se odvažila na neki korak, koje te sputavaju i sprečavaju da napraviš taj korak. Njegov entuzijazam je zarazan i samo njegovo prisustvo te prosto “prodrma” i ulije svežu energiju.

Editors choice