Od kad je sveta i veka žene su pokušavale da protumače kako muškarci razmišljaju. Ali kako čitanje misli nije moguće, žene pokušavaju da rastumače “male signale” – njihove poteze, reči i dela –  alternativnim metodama, a jedna od njih su pokloni i šta nam mogu poručiti o tome kakva su njegova osećanja prema ženi i vezi u kojoj je.

Muškarac kojem je stalo do žene posebno će obratiti pažnju na izbor poklona – za Dan zaljubljenih pogotovo, jer i ptice na grani znaju da je ženama ovaj praznik bitan.

Međutim, ako ti muškarac pokloni nakit – ovo šalje posebnu poruku: Njemu je stalo da ti imaš nešto vredno jer on tako doživljava vašu ljubav!

Dakle, evo kako da “rastumačiš” značenje nakita koji dobiješ od svog dragog ovog Dana zaljubljenih!

Narukvica

Ovaj poklon možeš očekivati kada je vaša veza još uvek relativno nova. Narukvicom tvoj dragi želi da ti poruči da mu je stalo do vaše veze i da smatra da možete postati nešto ozbiljno. Narukvica oko tvog zgloba je nešto što će te uvek podećati na njega i simboliše početak prave ljubavi.

narukvica zlatara stefanovic Šta nakit koji dobiješ za Dan zaljubljenih govori o tvojoj vezi?

Privezak za lančić

Ako ti još uvek nije rekao da te voli, a poklanja ti privezak za lančić – ovaj gest možeš da protumačiš kao izjavu ljubavi! Između ostalog, privezak za lančić se nosi oko vrata i blizu srca, a to već samo po sebi dovoljno toga govori, zar ne?

2017 02 09 20 08 45 BRadius13Smoothing3 Šta nakit koji dobiješ za Dan zaljubljenih govori o tvojoj vezi?

Broš

Neko se oseća malo zapostavljeno i nesigurno u vezi! Kada ti dragi pokloni broš vrlo je moguće da nije siguran koliko ti je stalo do njega i da želi da ima više tvoje pažnje. Iako je moguće da nije svestan značenja ovog poklona, broš na dar nosi tu poruku, te mu stavi do znanja kako se osećaš – ako ti je stalo!

bros zlatara stefanovic Šta nakit koji dobiješ za Dan zaljubljenih govori o tvojoj vezi?

Comments