Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sloboda ljubavi

Kad sakupimo hrabrost i odvažimo se da u životu tražimo, zahtevamo i dajemo istinu, istinu i samo istinu, na putu slobode, zrelosti i mudrosti, upoznajemo ljubav. A ona je najmanje ono što smo zamišljali i što smo od nje očekivali. Pre svega, ljubav nije (samo) nešto što osećamo prema drugima, ljubav je stanje svesti i duha, kontekst postojanja ljudske duše, koja se ogleda u svemu što postoji. Gajiti takvu ljubav prema sebi, jednako kao i prema drugima, prema prirodi i svim pojavnim oblicima života, vrhunsko je dostignuće svesnosti, zrelosti i mudrosti.

View this post on Instagram

Freshly cut hair 💇🏽‍♀️

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) on

Sloboda opraštanja

Kada uđemo u ljubav, sposobni smo da dozvolimo, osetimo i primenimo milost opraštanja. Pružanje i traženje oproštaja je ono što nas miri sa sobom i drugima i dovodi nas bliže miru u duši, osećanju ispunjenosti i smislenosti. Sve što nismo oprostili, drži nas u zaroblljeništvu, vezuje nas lancima za događaje iz prošlosti, oduzima nam vitalnu energiju i narušava nam integritet.

Sloboda prihvatanja

Prihvatanje je blisko povezano sa opraštanjem, jer idu zajedno – kad nešto oprostite, onda prihvatate, kad nešto prihvatate, znači da ste već oprostili. Praktikujući hrabrost, iskrenost, ljubav, opraštanje i prihvatanje, širimo svoju svest, postajemo zreli i mudri, postajemo učitelji i vodiči, dok istovremeno zadržavamo položaj učenika u odnosu na ukupnost svega, čiji smo sastavni deo. Stalno pronalaženje uloge tog svog dela u celini, životni je put buđenja i oslobađanja duše.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/collagevintage

Brankica Milošević

Editors choice