Megan Foks (Megan Fox) je nadarena, uspešna glumica Holivuda, te model. Ima zavidnu karijeru i smatra se jednom od najlepših glumica Amerike. Iz njenog stila možemo da uvidimo da je manje, često više. Izdvojili smo nekoliko primera koji pokazuju da je Megan Foks seks-simbol, ali i dama od stila.

Glamurozne trepavice su dovoljne da upotpune izgled

Bez obzira na to da li Megan koristi veštačke trepavice ili nanosi više slojeva maskare, oči joj govore mnogo toga. Dugačkim, uvijenim trepavicama i blagom šminkom, ističe zelene oči. Za ovakav izgled preporučujemo maskaru Giorgio Armani Eyes to Kill.

Slika 240 Šta nas je naučila Megan Fox

Jednostavnim trikom do naglašenih očiju

Postoji više nijansi crvenog karmina

Devojka nikada ne može da ima previše crnih haljina ili nijansi crvenog karmina. To je upravo ono što primećujemo kod Megan. Ruž joj se menja zavisno od izgleda. Tamniju boju crvenog karmina spaja sa preplanulom kožom i tamnijim očima, a narandžastocrveni ruž sa svežom i skromnom šminkom. Najbolji karmin za prvu varijantu dolazi iz kuće Lancôme, dok je za drugu najpogodnija nijansa marke M.A.C. Lipstick in Morange.

Slika 330 Šta nas je naučila Megan Fox

Probajte više crvenih karmina

Frizura ne mora da bude složena da bi bila lepa

Bilo da ide na kafu, ili na svečanost, kosa Megan Foks nikada ne izgleda nesređeno. Lepo joj stoje blago talasasta ili ravna frizura, punđa ili konjski rep. Svaka od njih može da izgleda svečano i posebno.

Slika 426 Šta nas je naučila Megan Fox

Uz pravi stil, svaka frizura je jedinstvena

Ponekad je više seksi kada se ne smejete

Tajna seksi-izgleda Megan? Nagoveštaj podsmeha ili seksi-pogled. Jednostavno razoružava, i to je jedan od osnovnih pečata neodoljive glumice.

Slika 523 Šta nas je naučila Megan Fox

Nije samo osmeh seksi, dovoljan je i prisenak osmejka

Ukoliko je haljina klasična, frizura i šminka trebalo bi da budu suprotnost

Megan na svečanostima najčešće nosi klasične modele haljina. Uz odličan stas, skromna haljina može da bude pun pogodak. U isto vreme, kosu i šminku sređuje tako da izgledaju prirodno i smelo. Pastelne boje su odličan izbor za ovakav izgled.

Slika 617 Šta nas je naučila Megan Fox

Klasikom do savršenstva

Nema ničeg lošeg u tome da predahnete

Nema potrebe da se svaki put sređujete da biste izgledale sjajno. Sa malo šminke i običnom frizurom, kao što je rep, i dalje možete izgledati besprekorno. Pored svega, ipak je najznačajniji stav i svetlo u kom ćete se prikazati.

Slika 715 Šta nas je naučila Megan Fox

Dajte sebi oduška

Izvori fotografija: insidepulse.com, lashcraze.com, thehunchblog.com, prohaircut.com, blogspot.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments