Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Biti ono što jesi, biti svoja i sasvim opuštena – blagoslov je u emotivnom odnosu i znak da se osećate prihvaćeno i voljeno i da vas partner razume i podržava. Ali postoje naizgled bezazlene stvari koje u stanju opuštenosti radimo i govorimo, a koje su čin nepoštovanja – sebe i partnera.

Kritkovanje i omalovažavanje sebe

Možda vam je potrebno da dobijete kompliment i podršku tamo gde se osećate nesigurno, ali to ne treba da radite tako što ćete kritikovati i omalovažavati sebe. Ako kukate da ste se ugojile i da vam farmerice više ne stoje dobro, to je verovatno očigledna istina i umesto utehe tipa „ti si meni uvek slatka i seksi“ dobijete jedno „pa mogla bi malo da smršaš“, a to nije ono što ste hteli da čujete.

Na kraju ćete biti ljuti na partnera što vam potrvrđuje ono što i sami vidite, umesto da vam daje utešne komplimente. Takođe, ako kritikujete svoje poslovne poteze, pričate o tome kako ste kukavica, neuspešni, nepreduzimljivi, pre ili kasnije partner će početi da vas vidi vašim sopstvenim očima i da doživljava kao punu istinu to što govorite, pa ćete i sami biti sve uvereniji u svoje loše osobine i osećati se sve gore zbog sebe. Samopoštovanje je nešto što treba demonstrirati u vezi, a i inače, jer svako više poštuje osobu koja poštuje sama sebe.

Editors choice