Verovatno već znate šta treba mudro da prećutite, šta je ono što vašeg dragog vređa i na šta baš loše reaguje, iako imate najbolje namere. Uporedite njegove reakcije sa preporukama koje vam daje tumačenje njegovog horskopskog znaka.

Ovan

Vaša jača polovina u znaku Ovna veoma brzo uspostavlja odnose, zahvaljujući svojoj komunikativnosti i pozitivnom stavu prema gotovo svima. Najbolje vibracije ima sa ljudima koji misle kao i on, naročito ako to uključuje potragu za dobrom zabavom. Pored njega, možete se osetiti malo inferiorno, mada će on uvek nastojati da vas uključi u svoju organizaciju. Ukoliko vi to izbegavate i ne prija vam, to će ga oneraspoložiti. Nikada mu nemojte prebacivati da je preterano gladan pažnje i da žudi da se pokaže u najboljem društvu, jer on nije snob, a jeste jaka ličnost, koja traži društvo drugih jakih i zanimljivih ličnosti.

Bik

Njegova ljubav je snažna i on voli da učestvuje u dubokom i trajnom odnosu i želeće da sazna sve o vama u veoma kratkom roku. Njegovo srce je otvoreno, snažno i puno ljubavi prema životu i prema drugim ljudima takođe, pa ako mu prebacujete da vas zapostavlja, duboko ćete ga uvrediti. To nije istina, njegove pažnje i dobre volje ima dovoljno za sve oko njega. Bik je ponosan na svoju partnerku i spreman je da se potrudi da ispuni njene želje i potrebe – samo ga lepo zamolite.

prema horoskopu 1 Šta nikako ne smete da kažete svom partneru prema njegovom horoskopskom znaku?

Blizanci

On uživa u kratkoročnim i površnim odnosima, pa kad nađe nekog koga stvarno zavoli, to mu je veoma važno. Možda će te se načekati da vam se potpuno otvori i posveti, ali to je vredno čekanja. Nikada ne treba da mu kažete da sa njim gubite vreme i da ga požurujete da se opredeli i donese odluke. Iako odugovlači, on je u stanju da se potrudi i da uloži puno u vezu. Ako mu prebacujete, doešćete ga u situaciju da se pita da li ste vredni truda.

Rak

Muškarac u znaku Raka je veoma dobar partner, on zna šta je potrebno da veza potraje i uveren je u svoju sposobnost da bude odan i da učini da se osećate dobro pored njega. Takođe, on se ponekad može osećati nesigurno u to šta vi mislite o njemu i kako se osećate u vezi i to ga može učiniti sumnjičavim. Ako osetite da se udaljava od vas, ne treba da ga optužujete za izdaju, jer će ga to samo još više udaljiti. On želi da učini više i da bude bolji, ali možda ima neke lične probleme koje pokušava sam da reši.

Comments