Kada iznenada treba da izađete a nemate vremena da se naročito posvetite smišljanju autfita, klasična bela košulja je nepogrešiv izbor. Takođe je i obavezan komad u vašem ormaru. To ne zaboravite. Ukoliko je staroj došao kraj trk po novu, jer vas kasnije ovakav komad garderobe možete spasiti u bezbroj situacija.

Bela košulja podrazumeva klasičan model kojem ni vreme ni trendovi ne mogu ništa i velika prednost je što je jedan od onih odevnih komada koji se može nositi od jutra do večeri.

Sako i pantalone upotpunjeni belom košuljom je stara klasična priča tako da o tome nećemo mnogo pisati. Okrenimo se inovativnijem pristupu kombinovanja bele košulje sa ostatkom garderobe.

Predlažemo sedam kombinacija za sedam dana u nedelji, koje vi možete da prilagodite svom načinu odevanja.

Bela košulja i džins No 1

Kada se odlučujete za ovu kombinaciju tu nema greške i nekada je zaista dovoljno poneti samo ova dva komada. Ako ipak želite da ispratite trendove i začinite zanimljivim detaljima predlažemo šešir i čizme do članaka.

Sesir Šta obući ove nedelje: Bela košulja na sedam načina

Bela košulja i džins No 2

Ukoliko želite da promenite način na koji nosite belu košulju i farmerke predlažemo primer Olivije Palermo košulju izvucite iz pantalona i “začinite“ cipelama u jarkoj boji. To će ovu jednostavnu kombinaciju učiniti veoma šik.

Olivija Šta obući ove nedelje: Bela košulja na sedam načina

Comments