Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

Svaka žena u svom ormaru ima bar jednu haljinu koja odgovara opisu haljine za sva vremena. Baš takvi modeli, kojima vreme ne može ništa, obavezni su “sastojci“ ženskog garderobera.

U ternucima žurbe i večitog pitanja šta obući, kako iskombinovati, klasična haljina često posluži kao prva pomoć. Takva je upravo ona kojoj ni vreme, niti novi trendovi ne mogu ama baš ništa.

Ukoliko ste nesigurne koju boju da izaberete,  pored male crne haljine koja je i dalje kraljica klasike i sive koja neutralizuje ceo autfit, tu su i druge  boje koje preporučujemo. Crvena, tamnozelena i tamnoplava su takođe boje koje krase haljine za sva vremena. To su boje koje takođe odolevaju vremenu i trendovima, i zato klasičan model u ovim nijansama odličan su izbor kada želite da svom odevanju dodate malo vedrije tonove.

Noseći crnu haljinu nikada nećete pogrešiti i ako vam se čini da se ponavljate i da je sve već viđeno neka drugačija frizura, kao i cipele i karmin u jarkoj boji budu detalji koji će vas izdvojiti is mase.

Proverite u kakvom je stanju vaša omiljena haljina i savetujemo da je uvek držite opranu i opeglanu na ofingeru- spremnu da u svakoj prilici bude vaš kec iz rukava.

Kolaz Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Kejt Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Olivia Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Rame Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Siva Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Snir Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Alexa1 Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Falte Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Teget Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Terasa Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena Zelena Šta obući ove nedelje: Haljina za sva vremena
Zorana Cvetković 

Editors choice