Još ne poznaješ dovoljno tog seksi momka sa kojim si već završila u krevetu, ali ako znaš koji je znak u horoskopu, možeš da pokušaš sa onim što bi trebalo da mu se sviđa. Ili barem možeš da budeš spremna na zahteve koji će uslediti.

Ovan

Njegov pristup seksu je razoružavajuće direktan, on neće okolišiti i naročito se truditi da ti ugodi, jer očekuje da reaguješ na njega kao i on na tebe. On je strastven i tretiraće te tako da se osećaš posebnom i željenom. Možda će brzo završiti, ali će brzo i povratiti snagu i biće spreman za još strastvenog i gladnog seksa.

Bik

Sav je senzitivan i spor i voli sve što je prirodno, sočno i obilno. On voli obline, duga milovanja, predigru, njegova nežnost je uvek prisutna, a strast mu se sporo raspaljuje. Vrlo je verovatno da će on uživati u tome da ti pruža oralno zadovoljstvo – koliko god ti vremena bilo potrebno da dostigneš orgazam. Jednom kad ga on dostigne, malo teže će ponoviti akciju, trebaće mu više vremena da se odmori i ponovo pokrene.

seks 3 Šta on voli u krevetu sudeći prema horoskopskom znaku?

Blizanci

Ovaj tip će te zavesti rečima, a i u krevetu je dosta rečit i obično voli da šapuće bezobrazluke. On je brz, lako se uzbuđuje i voli akciju – seks sa njim je zanimljiv i zahtevan, jer želi da izmenja sve poze za pet minuta, a verovatno će ti predložiti i neke zanimljive položaje koje do sada nisi praktikovala.

Rak

On je sav senzitivan, emotivno i telesno i nikuda ne žuri. Nikada se neće baciti na tebe i pružiti ti brutalno strastven seks, čak i ako to želiš i tražiš. Njemu moraš da se prepustiš i da pratiš njegov ritam – on je u stanju da te čitav sat samo nežno i ovlaš ljubi po celom telu, on voli erotiku i senzualnost i izvrsno ćeš se slagati sa njim ako se tvoja vatra pali postepeno i lagano. Ali ako si gladna i željna, muškarac Rak neće zadovoljiti tvoj apetit onako kako ti je potrebno.

Comments