Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Oboji svoj dan u zeleno. Boju smirenosti i relaksacije. Boju koja daje životnu snagu. 

Oni koji biraju zelenu boju imaju posebnu vezu sa prirodom, te uvek i iznova pronalaze nove i kreativne načine da svoje omiljene aktivnosti – bilo da je reč o crtanju, pisanju ili vežbanju – sprovode u prirodi, pod vedrim nebom i zelenim krošnjama…

1 4 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?2 3 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Oni se ne plaše novih izazova, već im hrabro trče u susret, znajući da je svako novo jutro prilika da dođu na korak bliže do svog cilja…

3 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Ljudi koji biraju zelenu boju ne vole haos i dramu, već teže ka tome da pronađu balans i svakog dana odvoje jedan trenutak za sebe. Trenutak za mir. Za svoje misli. Trenutak u kom pronalaze radost u naizgled običnim stvarima, kao što je savršena šoljica kafe, puna najzavodljivijih mirisa i bogatih ukusa, u kojima se kriju tragovi nekih dalekih predela i skrivenih polja robusnih zrna kafe.

4 3 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 5 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Oni koji biraju zelenu boju žive život po sopstvenim standardima. Inventivni i inteligentni, postavljaju pitanja i očekuju adekvatne odgovore, a ako ih ne dobiju, traže ih sami.

6 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?
Uvek u skladu sa prirodom, oni koji biraju zelenu boju, znaju da je za zdravo telo i duh potrebno napraviti pauzu i ne preskakati obroke, čak i kada je dan prepun obaveza!

12 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 13 3 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 14 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?Oni koji biraju zelenu boju, biraju i namirnice pune antioksidansa, prirodnih jedinjenja koja štite telo od štetnih efekata slobodnih radikala. Osim voća i povrća, antioksidansi se u velikim količinama kriju i u kafi, čijim se unosom naš organizam oslobađa opasnih slobodnih radikala.

7 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 8 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

I zato oni koji biraju zelenu boju, biraju kafu koja je obogaćena ekstraktom sirove kafe u kojoj je očuvana visoka koncentracija antioksidanasa.

Sirova kafa je bez premca najveći izvor hlorogenske kiseline, jednog od najmoćnijih antioksidanasa i u pravoj meri ne menja već jako dobro poznat ukus domaće kafe.

10 3 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 11 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Trenutno kod nas na tržištu jedina kafa sa ovakvom mešavinom je Doncafe Green active koja sadrži čak 30% više antioksidanasa u odnosu na sve ostale tradicionalne kafe, i kao zvanična kafa našeg Olimpijskog tima Srbije, možete biti sigurni da je u pitanju proizvod namenjena onima koji brinu o svom zdravlju i trude se da uvedu pozitivne životne navike.

9 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Editors choice