Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Oboji svoj dan u zeleno. Boju smirenosti i relaksacije. Boju koja daje životnu snagu. 

Oni koji biraju zelenu boju imaju posebnu vezu sa prirodom, te uvek i iznova pronalaze nove i kreativne načine da svoje omiljene aktivnosti – bilo da je reč o crtanju, pisanju ili vežbanju – sprovode u prirodi, pod vedrim nebom i zelenim krošnjama…

1 4 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?2 3 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Oni se ne plaše novih izazova, već im hrabro trče u susret, znajući da je svako novo jutro prilika da dođu na korak bliže do svog cilja…

3 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Ljudi koji biraju zelenu boju ne vole haos i dramu, već teže ka tome da pronađu balans i svakog dana odvoje jedan trenutak za sebe. Trenutak za mir. Za svoje misli. Trenutak u kom pronalaze radost u naizgled običnim stvarima, kao što je savršena šoljica kafe, puna najzavodljivijih mirisa i bogatih ukusa, u kojima se kriju tragovi nekih dalekih predela i skrivenih polja robusnih zrna kafe.

4 3 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 5 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Oni koji biraju zelenu boju žive život po sopstvenim standardima. Inventivni i inteligentni, postavljaju pitanja i očekuju adekvatne odgovore, a ako ih ne dobiju, traže ih sami.

6 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?
Uvek u skladu sa prirodom, oni koji biraju zelenu boju, znaju da je za zdravo telo i duh potrebno napraviti pauzu i ne preskakati obroke, čak i kada je dan prepun obaveza!

12 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 13 3 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 14 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?Oni koji biraju zelenu boju, biraju i namirnice pune antioksidansa, prirodnih jedinjenja koja štite telo od štetnih efekata slobodnih radikala. Osim voća i povrća, antioksidansi se u velikim količinama kriju i u kafi, čijim se unosom naš organizam oslobađa opasnih slobodnih radikala.

7 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 8 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

I zato oni koji biraju zelenu boju, biraju kafu koja je obogaćena ekstraktom sirove kafe u kojoj je očuvana visoka koncentracija antioksidanasa.

Sirova kafa je bez premca najveći izvor hlorogenske kiseline, jednog od najmoćnijih antioksidanasa i u pravoj meri ne menja već jako dobro poznat ukus domaće kafe.

10 3 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih? 11 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Trenutno kod nas na tržištu jedina kafa sa ovakvom mešavinom je Doncafe Green active koja sadrži čak 30% više antioksidanasa u odnosu na sve ostale tradicionalne kafe, i kao zvanična kafa našeg Olimpijskog tima Srbije, možete biti sigurni da je u pitanju proizvod namenjena onima koji brinu o svom zdravlju i trude se da uvedu pozitivne životne navike.

9 2 Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Editors choice