Kao prvo, on verovatno uopšte ne priča o vama. Ili priča o nekoj curi koju je upoznao i koju bi rado kresnuo, ili se hvali da je to već uradio, ili reaguje na izazove koje mu upućuju prijatelji. Oni ga zezaju, a on nastoji da pokaže da ga to ne uznemirava i da je i dalje frajerčina kao što je uvek i bio. Svakako ne želiš da čuješ na koji način oni „razgovaraju“ o ženama do kojih im je stalo, jer nikako nećeš biti zadovoljna načinom na koji on zastupa tebe i vašu vezu pred svojim „plemenom“. Iz tog razloga, muškarci se često drugačije ponašaju prema svojim partnerkama kada su u društvu svojih prijatelja – plemenski status je jedno, a privatnost veze i njegova osećanja prema tebi sasvim drugo.

Ali, ako si baš radoznala, ovo je otprilike ono što muškrci pričaju o curama koje su upravo uzpoznali, ili se već zaljubili ili su u vezi.

Nova osoba je tamo neka cura

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @wat.ki

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

On neće reći nešto kao „upoznao sam juče u teretani super curu, ne samo što je strašno zgodna, nego je baš zanimljiva i zove se Jelena“, nego će verovatno reći nešto slično ovome „brate, kakvu sam ..čku sreo juče u teretani…“ pri čemu će a detaljno opisati njene kvalitete, kao i to da li je bila sama ili u društvu prijateljica (koje će takođe biti ocenjene na njegovoj rang listi dobrih riba) i pričaće o tome kako je gledao i njene slike na Fejsbuku i završiće isticanjem svojih šansi da je odvali od k..ca. Njegovim prijateljima je jasno da je fasciniran, ali potrebno je i izazvati im određeni stepen zavisti, što riba takve klase pokazuje interesovanje i što će verovatno biti j..ana.

Ako si ti ta riba, trebalo bi da shvatiš da se u ovom primitivnom hvalisanju i isticanju mužjačke dominacije krije kompliment (negde duboko, duboko) i da ne budeš uvređena što te tako opisuje. Za neko vreme, dok muvanje traje (i dalje se susrećete u teretani, dopisujete preko Fejsbuka – muvate se) ti ćeš za njegovo društvo biti bezimena cura iz teretane (iz lifta ili prodavnice, sa žurke).

Comments