– Vi ste veoma jake osobe, disciplinovane, marljive, hrabre i samouverene. Imate svoja načela, kojih se držite, dok vaš emotivni život može biti veoma neobuzdan i snažan. Vi često kroz život idete “glavom bez obzira”, ali vas na tom putu prati sreća.

– Osobe čija imena počinju slovom I pokazuju vedrinu, sjaj, umetnički talenat, ali i čestu napetost. Ovo slovo sa sobom nosi vibracije strasti, emotivnosti, nemirnosti, izraženu osećajnost, ali i činjenicu da im sve brzo postane dosadno. Ove osobe često slepo veruju drugim ljudima, zbog čega se dešava da budu razočarane.

4 Šta prvo slovo tvog imena govori o tebi?

– Vi ste odlično organizovani, originalni i uporni i za vas jednostavno nema prepreka. Slovo J sa sobom nosi vibracije individualista, a često su to osobe koje vole putovanja i avanture, osobe koje su moćne, pune samopouzdanja, veoma kreativne, dinamične i energične.

– Osobe čije ime počinje slovom K su mirotvorci, neko ko unosi veselje i radost u život. Veoma su intuitivne, okrenute porodici, oprezne su, ali i ljubazne, nežne, iskrene i taktične, uvek spremne da pomognu drugima. Reč je o osobama koje ulivaju poverenje i kojima svi veruju.

L, Lj – Osobe čije ime počinje ovim slovima su dobri govornici, veoma maštovite, ljubazne, samouverene i entuzijastične. One su pravi umetnici, u životu i poslu, neko ko ima hrabrosti da prigrli izazove i ide kroz život bez straha i ustručavanja.

5 Šta prvo slovo tvog imena govori o tebi?

– Osobe čije ime počinje slovom M veoma su razumne, smirene, pouzdane i uravnotežene. Ljudi sa ovim početnim slovom u svom imenu ne okolišaju! Oni uvek govore istinu, poslušni su, pristojni i odgovorni. Oni vole putovanja i to čine kad god im se pruži prilika.

N, Nj – Vi ste neverovatno kreativni, pametni, aktivni, radoznali i pustolovni. Vas krasi veselost, duhovitost, brbljivost i prilagodljivost. Veoma ste pravedni i praktični, verujete drugim ljudima i može vas mnogo povrediti kada vam neko ukaže nepoverenje.

– Osobe čije ime počinje slovom O su veoma darežljive, ali i veoma osetljive. Ovo slovo sa sobom nosi vibracije davanja, brižnosti, dobrih dela, ali i spremnosti da se pomogne drugima. Ako je ovo prvo slovo vašeg imena, možete računati na veliki životni uspeh i velike prihode.

Comments