Srećan vam pun mesec u Devici!

Kada ovo kažemo, verovatno vam ništa nije jasno. Ok, pojam punog meseca vam je sasvim poznat, horoskopski znak Devica takođe, ali ono što je mnogo važnije pitanje jeste – šta to znači za vas?

Pun mesec gotovo uvek unosi zanimljiva dešavanja ili promene u naše živote, pa će tako biti i ovoga puta, 22. februara. U nastavku teksta saznajte kako će ovaj divan prizor na nebu uticati na vaš horoskopski znak.

Ovan

Vaša mašta će naročito doći do izražaja tokom “trajanja” ovog punog meseca. Za vas sada više nego ikada važi pravilo: “Kakve su ti misli, takav ti je život”. Razmislite o dosadašnjim nezdravim navikama, stresnim situacijama i drugim stavrima koje se loše odražavaju na vaše zdravlje i promenite ih. Oslušnite poruke koje vam telo šalje.

Bik

Vama pun mesec donosi zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. Oko vas će sve biti u znaku romantike, a možda ćete čak otkriti da imate nekog tajnog obožavaoca! Nešto lepo će vam se sigurno desiti što će vas toliko iznenaditi da ćete se zapitati: “Da li je ovo moguće?!” Pa, kada je pun mesec, sve je moguće!

mesec Šta PUN MESEC 22. februara znači za vaš horoskopski znak?

Blizanci

Za vas je sada vreme da razmislite o nekretninama. Da li želite da prodate svoju kuću i kupite novu? Ili možda želite stan? Pun mesec vam donosi male dileme u vezi sa ovom temom, pa dobro razmislite šta vam se više isplati ili šta vas čini srećnijim. vodite računa o troškovima, ali i kvarovima koje možete “zateći” u svom domaćinstvu.

Rak

Za vas kreće odličan period za posao. Zapravo, moguće je da ćete raditi mnogo više nego ikad, ali vi ste to nekako i priželjkivali. Jer, više posla daje više novca. Takođe, moguće je da ćete čak i dobiti novi posao, pokrenuti novi projekat ili potpisati ugovor na koji ste toliko dugo čekali.

Comments