Na pragu smo proleća, pa treba više pažnje posvetiti licu i telu, jer koža trpi usled dugotrajnog boravka u zatvorenom. Eucerin preparati idealan su saveznik da vaša koža bude negovana i hidrirana.

Tokom marta u toku su promocije u partner apotekama u kojima će zainteresovani imati priliku da saznaju više o Eucerin linijama za negu kože i da prilikom kupovine Eucerin preparata u iznosu preko 1,000 dinara dobiju jedan preparat gratis.

Eucerin promocije su i idealna prilika da se uz stručne savete farmaceuta dobiju odgovori na sva pitanja u vezi sa formulacijom, upotrebom i korišćenjem ovih izuzetnih preparata koji će učiniti da vaše lice i telo iz dana u dan budu sve blistaviji. Stručni saveti farmaceuta omogućavaju izbor preparata koji najbolje odgovara određenom tipu kože ili, pak, rešavaju moguće probleme uz pomoć medicinske kozmetike koja ima efikasan odgovor i na najzahtevnija pitanja kada se radi o koži lica i tela. Iskoristite promocije da dobijete besplatne uzorke i pre konačne odluke probate preparate koje vam je farmaceut ili dermatolog preporučio.

Slika 196 Šta čini savršen poklon za jednu damu?

Eucerin

Svima koji neguju lep manir darivanja povodom 8. marta skrećemo pažnju da ukoliko posete neku od Eucerin partner apoteka imaju priliku da na kvalitetan način obraduju drage dame.

Zato požurite i iskoristite martovsku promociju! Zalihe su ograničene.

Comments