Danas vam predstavljamo šta to strane blogerke po našem izboru nose ovih dana. Ako ste radoznali kao i mi, hajdemo zajedno da zavirimo u njihove garderobere i vidimo šta se u njima krije. Šta je u trendu, a šta izlazi iz njega, koji su to komadi koji će igrati ulogu u predstojećoj sezoni? Šta bi svaka od nas trebalo da kupi, a koji je to ključni detalj koji bi mogli da počnemo da usvajamo u naš svakodnevni stil oblačenja. Dole ćete moći da vidite  6 blogerki čije ćemo kombinacije zajedno prokomentarisati.

Prva na spisku je dobro poznata blogerka sa bloga “The Blonde Salad“. U današnjem izdanju ona se obukla nalik malom dečaku. Ima retro farmerke svetlog teksasa, sa visokim strukom. Boja njene jakne je potpuni hit, dok je kroj sa ovim širokim rukavima potpuno preotet iz ’90. Sve je upotpunila srebrnim baletankama i malim rancem.

blond salad min Šta STRANE BLOGERKE nose ovih dana

Sledeća blogerka je sa bloga “Sincerely Jules”. Takođe vidimo jedan ležerniji stil ali sa dozom elegancije. Da nema proreza na kolenima rekli bi da je ovo savršen poslovni autfit. Ali, ona je uspela da razbije monotoniju i upari ga sa šarenom maramom oko tašne, a nemojmo zaboraviti i špicaste lakovane baletanke koje posebno dolaze do izražaja.

sincerilyjules min Šta STRANE BLOGERKE nose ovih dana
Comments