Victoria’s Secret Fashion Show je jedna od onih revija koje se očekuju sa nestrpljenjem! Da, da, nećemo baš u spavaćoj sobi nositi krila i perje, ali kada “anđeli” šetaju pistom na više nivoa postaju naši #goals. Prvo, zgodne su, ali ne onako mršavo zgodne (one imaju obline!) drugo, seeeksi su, treće, donji veš je tako dobar da… Huh, treba li posebno naglašavati da nam je ova modna revija najomiljenija ikad? Da, čak i u poređenju sa Nedeljom mode!

Elem. Victoria’s Secret Fashion Show će se održati krajem godine tako da ima još vremena do ove “poslastice” za sva naša čula, ali ono što znamo za sada je to da će pistom od novih lica šetati Bela Hadid i Džidži Hadid čime su ove poznate sestre ostvarile svoje snove koje su imale odmalena. Slatko! I, i, i, znamo još jednu stvar, a to je da su audicije za još “anđela” u toku, a na ovom velikom kastingu su poznata ali i nova imena iz sveta modelinga prošetala tako dobra street style izdanja da su nas time stavile na muku – da li bolje izgledaju u vešu ili svojim casual autfitima? Ne znamo…

Hejli Boldvin je ukombinovala skinny džins sa kratkim, seksi, crnim topom i visokim potpeticama. Kada sledeći put izlazimo, mogle bismo da isprobamo ovako nešto?

Sindi Bruna je imala sličan autfit, ali u nešto ležernijoj varijanti. Da, zauvek ćemo obožavati svetli boyfriend džins, definitivno!

Šta su modeli nosili na kastingu za Victorias Secret Fashion Show 2017 1 Šta su modeli nosili na kastingu za Victorias Secret Fashion Show 2017?

Sviđaju ti se crno-bele kombinacije? Vidi ovo! Saaavršeno! Inače, u pitanju su “matching” autfiti Džosi Kanseko i Alane Arington.

Ming Ksi izgleda tako opušteno, a tako kul! Ovako nešto bi sigurno nosile Kendal Džener ili Džidži Hadid!

Šta su modeli nosili na kastingu za Victorias Secret Fashion Show 2017 2 Šta su modeli nosili na kastingu za Victorias Secret Fashion Show 2017?
Comments