Rep muzika je definitivno i dalje u usponu, a ono što nas raduje je i činjenica da danas imamo mnogo sjajnih ženskih zvezda koje se bave ovom vrstom muzike. Nije da ih ranije nismo imali, jer ne smemo zaboraviti na Lauryn Hill i njen veliki uticaj na dašanju rep scenu, ali danas žene u svetu repa izgledaju potpuno drugačije nego ranije. One su eksplicitnije, pokazuju više svoje kože i više svojih oblina, ne plaše se da budu i seksi poželjne žene i prave #bossladies sa stavom, i ne plaše se da kažu sve što im je na umu. Samim tim, one nam kroz svoje ekstremne primere estetike prikazuju da jedna žena može biti sve ono što želi, i da može biti ozbiljno shvaćena i sa noktima od 4 cm i kosom boje breskve, a ako se pitate kojim su nas sve stilskim “lekcijama” naučile ženske rep zvezde današnjice, saznajte u nastavku.

Cardi B – ništa bez Birkin torbe

Cardi B je poznata po svojim neobičnim autfitima koji često ističu njene obline i pokazuju tetovažu koju ima duž tela, a aksesoar koji uvek ima uz sebe je čuveni model  Hermès torbe – Birkin. Ova torba kreirana je specijalno za glumicu Jane Birkin, a od tada do danas dostigla je iconic status. Ovu torbu danas nose zvezde poput Kylie Jenner, a Cardi B je toliko poznata po svojoj ljubavi prema ovoj torbi – da je nedavno na poklon dobila još jednu, custom made, oslikanu Birkin torbu, kojom je upotpunila svoju već pozamašnu kolekciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Megan Thee Stalion – dugi nokti su sve

Megan je poznata po “igranju” sa svojim stilom, a ona i Cardi B su nedavno imale i muzičku saradnju u kojoj su prikazale veoma atraktivne autfite. Megan voli da kombinuje elegantnost sa izgledom “devojke iz kraja”, a ono što ona definitivno uvek naglašava kroz odeću je seksepil. Ipak, ona svoju seksi stranu pokazuje i kroz šminku i manikire, a poznata je po tome što je uvek možemo videti sa svežim setom dugih i neobičnih noktiju – koji joj se naravno uklapaju i uz autfit i uz frizuru!

Nicki Minaj – perike su must-have

Većina žena u svetu repa uživa u konstantnim promenama u svom izgledu, a jedna od uvek najefektnijih promena je promena frizure, odnosno boje kose. Ovaj tip promene (ako ne želite da ona bude dugotrajna) najlakše je postići nošenjem različitih perika, a Nicki je jedna od kraljica perka. Od samog početka svoje karijere ona se isticala svojim neobično dugim frizurama u različitim pastelnim bojama, a svojom kosom nastavlja da nas oduševljava i dan danas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Comments