Da li ćete nekog odseći iz svog života, distancirati se ili lagano smanjivati komunikaciju, dok se ne ugasi, zavisi od toga koliko ste tolerantni, taktični, koliko dobro upravljate svojim osećanjima. Prema tipičnim karakteristikama svakog znaka zodijaka, astrologija to određuje ovako: 

Ovan 

Ovan teži da vas odseče, a da vi to sami shvatite, ne želi da se cima i vodi razgovore, samo vam ukida komunikaciju. Poslaće samo jednu reč u poruci. Umesto da odgovori na poruku odmah, čekaćete na odgovor satima, ili danima. Budite sigurni da vas isključuje iz svog života, kad primetite ovu pojavu. 

Bik 

Bikovi posežu za providnim, ali validnim izgovorima. Suviše su zauzeti da bi se sa vama družili, otišli na večeru, razgovarali telefonom. Ne odbijaju komunikaciju, ali je maksimalno skraćuju, jer su odjednom pretrpani dogovorima i obavezama koje su im prioritetne. 

Bliznaci

Oni zauzimaju fizičku distancu – ukidaju zagrljaje, poljupce i dodire. Ako je u pitanju prijateljski odnos koji žele da prekinu, stvar je ista – umesto da vas srdačno zagrle i poljube u obraz, neće hteti ni da se rukuju. Ponašaju se hladno i nepristupačno i jasno vam pokazuju da više niste dobrodošli. 

Rak 

Rakovi počinju tretman ćutanjem i povlačenjem. Prvo prestaju da šalju poruke i da se interesuju za to kako ste i kako provodite dan. Ako primetite da ih nešto nema, pa ih zovete sa nekim predlogom, verovatno će pristati, a zatim će se opet povući. Ako vi ne inicirate razgovor i druženje, ćutaće zauvek. 

Lav 

Lavovo svoje odnose prekidaju kao na giljotini – jednim surovim i preciznim udarcem obezglavlju odnos, koji su osudili na propast. Odbijaju svaku komunikaciju, ne odgovaraju na poruke, a ako im dosađujete, pratite ih i insistirate na razgovoru, možete se naći u vrlo ponižavajućoj situaciji da gledaju kroz vas kao da ne znaju ko ste i šta hoćete od njih. Kad oni tako reše, druga osoba više ne postoji. 

Devica 

Device rešavaju stvari putem savremene komunikacije – brišu vas iz kontakata sa društvenih mreža, blokiraju vam poruke, zatvaraju profil. Povlače se iz vašeg vidokruga, istovremeno i vama ograničavajući uvid i kontakt, na svaki način. Kad otkrijete da ih nigde nema, već je kasno da pokušavate da ponovo uspostavite komunikaciju i popravljate odnos. 

Comments