Vaga

Vaš osećaj za vrednost zauzima centralno mesto u ovom periodu – vi znate šta vam je najvažnije i spremni ste da u to uložite svu svoju strast i energiju. Veoma ste motivisani da dobijete ono što želite. Energija ovog tranzita vas podseća ko ste i šta ste sposobni da postignete. 

Škorpija

Ovaj snažan tranzit tera vas da preispitate najvažnije aspekte svog života. Mogli biste da osetite duboki mir i povezanost sa sopstvenim bićem, jer pun mesec budi nešto uspavano u vama. Vaša smirenost i sabranost uticaće na sve vaše bitne veze i odnose, ljudi će početi bolje da vas razumeju, jer ćete biti otvoreniji za pokazivanje svoje ranjivosti. 

Strelac 

U vama se budi unutrašnje znanje i mudrost i tokom ovog tranzita možete imati značajne i simbolične snove, koji će vas inspirisati i navesti na razmišljanje. Ako se osećate iscrpljeno i patite od sindroma pregorevanja, samo budite strpljivi i verujte procesu – prepustite se svom osećaju. 

Jarac 

Otvara vam se mogućnost upoznavanja novih osoba, kao i mogućnost prekida odnosa koji su potrošeni i u kojima više nema razmene. Kada osetite povezanost sa nekim, bićete inspirisani i motivisani da dosegnete nove visine i napredujete u svim aspektima svog života. 

Vodolija 

Tokom ovog tranzita na vašem putu je uspeh, pobeda, osećanje trijumfa. Za vama je veoma izazovna godina, puna ličnih dostignuća i pomaka, a sada će naporan rad napokon početi da se isplaćuje. Bićete u centru pažnje, što vama nije važno, ali je u ovom trenutku savršeno opravdano – vi možete postati veliki!

Ribe

Energija koju donosi Saturn, izvući će svu vašu melanholiju na površinu, ali pod uticajem Venere i Merkura, moći ćete da transformišete ogromnu energiju svih svojih preplavljujućih osećanja u nadu, optimizam i ljubav. Sve što započnete u ovom periodu ima velike izglede na uspeh – u poslu, kao i u romantičnim odnosima i ličnom razvoju. 

Naslovna fotografija: instagram.com/

Brankica Milošević 

Comments