Od svih znakova zodijaka, vodeni znakovi su ubedljivo najkompleksniji. Pre nego što uđeš u vezu sa Ribom, Rakom ili Škorpijom, postoji nekoliko stvari koje bi trebalo da znaš o najemotivnijim znacima zodijaka. Kako izgleda kada dejtuješ vodeni znak pitaš se? Ukratko ispričano, imaćeš osećaj kao da si deo romantične komedije! Puno naglih energetskih oscilacija, romantični znakovi pažnje, ali i nepotrebna drama koja je uvek prisutna kako bi stvari bile zabavne.

Vodeni znakovi su takođe i poznati po tome što su skloni da se lako rasplaču. U stanju su da budu ozbiljna zlopamtila, tako da ako ih slučajno izdaš – čekaćeš jako dugo pre nego što ti oni oproste. Ne trpe kritike nijedne sekunde, pa imaj na umu da ako im povrediš osećanja možeš jako lako da budeš stavljena na takozvanu crnu listu. Sa druge strane, ova tri znaka zodijaka imaju i gomilu divnih kvaliteta kojima prosto ne možeš da odoliš.

Ako želiš da uplivaš u vode sa nekim od ova tri znaka, evo šta sve treba da znaš da ne bi “poludela”.

Nepopravljivi su romantici

Ako želiš da se uvučeš pod kožu nekome od ovih vodenih znakova, spremi se da moraš biti najbolja moguća verzija sebe. Moraćeš izaći iz svoje komforne zone, a činjenica da su nepopravljivi romantici dokazuje da padaju na cveće, bombonjere, skupa vina, pa čak i na gestove ekstremno romantičnog karaktera poput pevanja serenade. Foliraće se da im je neprijatno, a istina je da malo umiru u sebi od sreće.

Veoma su intuitivni

Bez da vas uplašimo, vodeni znakovi mogu da vide najveće dubine tvoje duše. Oni osećaju apsolutno sve na potpuno novom levelu, a pritom su osetljivi i na najmanje emotivne promene. Uvek će znati i razumeti zašto ste se razbesneli, rastužili ili osetili neku drugu emociju pre nego što to i sami shvatite.

Imaju česte promene raspoloženja

Kada si u vezi sa vodenim znakom, spremi se na jedan ozbiljan rolekoster emocija. Najmanja nepogoda može da jedan od ova tri znaka stavi u jako mračno mesto u kom će biti satima, ali bez brige – možeš ih isčupati iz tog raspoloženja jako lako i brzo.

Tajanstveni su

Oni imaju gomilu tajni koje tebi nisu nimalo zabavne. Ukoliko si Riba, Rak ili Škorpija onda si potpuno okej s tim. Vodeni znakovi uvek svoje srce lako otvaraju i daju, ali su posebno ponosni na svoju auru misterije koju vole da koriste svakodnevno. Iako mogu da vide sve što radiš jako lako, ipak vole da svoje misli drže u privatnosti više nego da ih dele sa nekim.

Vole osećaj sigurnosti

Kada su u pitanju vodeni znakovi, oni “umiru” da definišu odnos sa vama više nego bilo koji drugi znak zodijaka. Ceo život bi proveli umotani u mekano ćebence ako ikako može, ali da su u lepoj i posvećenoj vezi je druga najbolja stvar za bilo koji vodeni znak.

Uvek su raspoloženi za Netflix & Chill

Nema potrebe da se dokazuješ gomilom novca, skupim večerama, raskošnim izlascima i materijalnim stvarima… Njima je idealan date night sveden na pidžamu, filmove, pizzu i mnogo maženja. Nikako u zagušljivom noćnom klubu, gde će se verovatno osećati samo anksiozno.

Seks je za njih emotivno iskustvo

Za vodene znakove, seks je fizičko izražavanje ljubavi (da, to važi i za sve Škorpije koje su opsednute seksom). Ne očekuj od ova tri znaka da će otići sa tobom u krevet i završiti sa tobom. Umesto toga, očekuj krevet pun latica ruže, mali milion upaljenih sveća, porno zvezdu u krevetu i minimum sat vremena ozbiljnog maženja nakon seksualnog čina.

Comments