Ljubavni odnosi, neispunjene ambicije, ili nešto treće što ti nedostaje i zbog čega se osećaš neuspešno i nesrećno – kod svakog horoskopskog znaka postoji nešto specifično što je potrebno za ravnotežu, a ova horoskopska analiza ti nudi definiciju nezadovoljstva u jednoj rečenici.

Ovan – Ne osećaš izazov

Ovnovi se dobro osećaju pod pritiskom i kao osvedočeni „đavolji advokati“ horoskopa, vole da se suprotstavljaju i raspravljaju, da dovode u pitanje uobičajena rešenja i malo konkurencije ih podstiče i oživljava. Ovo ih tera da istražuju, da se razvijaju i unapređuju i ako im nedostaje motivacija tog tipa u životu, nesrećni su.

Bik – Nisi okružena estetikom na tvom nivou

Ovo možda deluje plitko, ali Bikovima je potrebno da imaju svoj lepi intimni svet, čiji su organski deo. I mnogo vremena za sebe i za uživanje u lepim stvarima. Rešenje za oslobađanje od stresa za Bikove je često da se lepo obuku i da unesu neki divan predmet u svoj stan – ako im ovo nedostaje, osećaju se loše.

horoskop 2 Šta te čini nesrećnom u životu – prema horoskopu

Blizanci – Nemaš svrhu i pravac

Znaš šta voliš i šta hoćeš, ali ne znaš kako da se obavežeš i posvetiš tome, ili kako da usmeriš svoju pažnju na jednu dobru stvar, kad ih toliko ima. Na duže staze i kad su u pitanju ozbiljni životni izbori, Blizancima je veoma teško da odaberu svoj pravac i da pronađu svoju svrhu. Raspršeni na sve strane, oni deluju puni radoznalosti, inteligencije i energije, ali su u suštini vrlo nezadovoljni.

Rak – Oko tebe su pogrešni ljudi

Emotivni Rakovi trpe uticaj drugih, jer se veoma lako i duboko vezuju i kad nemaju dobro društvo, to je pogubno za njih. Ponekad će nastojati da održe korak sa standardima koje drugi postavljaju, a koje nemaju veze sa njihovim pravim vrednostima, ili će se vezati za sebične ljude, koji će ih iskorišćavati.

Comments