Ljubav je igra ili pak nije? Možda je sve zapisano u zvezdama, a da bi našla savršenog potrebno ti je da se “konsultuješ” sa astrologijom koja će ti pomoći da se konačno zaljubiš. Jer svaki znak je drugačiji i sudeći prema horoskopu saznaj šta treba da uradiš u životu kako bi se konačno do ušiju zaljubila.

Ovan

Pre nego što se pojavi neko ko će te oboriti sa nogu potrebno je da se pošteno izluduješ do te mere da ti se provod i izlasci smuče, pa tek onda da se skrasiš. Kada konačno pronađeš onog ko ti je suđen nećeš osećati kajanje i neće te mučiti onaj osećaj eh da sam samo malo više izlazila i provodila se.

Bik

Ti bi trebalo da prestaneš da misliš na prošlost i da počneš da živiš u sadašnjosti. Previše se kaješ zbog propuštenih šansi, a time opterećuješ sebe. Zato pre nego što rešiš da se skrasiš treba da središ svoje misli i osećanja i počneš da živiš u sadašnjosti.

Blizanci

Pre nego što se upustiš u potragu za onim pravim prvo treba da dobro razmisliš šta je to što će tebe učiniti srećnom, šta zapravo želiš od života, pa samim tim i kakvu zapravo osobu želiš kraj sebe. Kakve su to osobine koje bi istinski cenila kod svog partnera.

Rak

Ti večito probleme guraš pod tepih i bojiš se da se suočiš sa istim. Kada je ljubav u pitanju, prvo poradi na svom samopouzdanju pa tek onda kreni u potragu za gospodinom savršenim.

horoskop 8 Šta treba da uradiš kako bi našla pravu ljubav, sudeći po horoskopu
Comments