Žene vole ruže. Tako jeste ili bar većina muškaraca tako misli. Možda ima i onih dama koje nisu ljubitelji poklona u ovom obliku, ali ne verujemo da bi bilo koja ostala imuna na buket prelepih ruža, kada je poklonjen od srca. Još ako potrefe i vašu omiljenu boju onda nema veće sreće dok ih geldate kako vam krase enterijer.

Najčešće poklanjani cvet je svakako ruža , kao simbol ljubavi i zahvalnosti. Miris, izgled i raznovrsnost boja poruka hiljada godina inspirišu na razvijaje jezika simboličkih poruka. Korišćena stotinama godina za prenošenje poruka bez reči, ruže su dugo bile simbol poverljivosti. Latinski izraz “sub rosa” (ispod ruže) znači kako je nešto rečeno u tajnosti ili u poverenju.

LIla Šta tvoja OMILJENA boja ruže govori o tebi

Bez obzira za koju se vi odlučujete, njihova jedinstvena lepota i suptilan miris prenose poruku koja garantuje oduševljenje onog ko ih dobije. Još ako se odlučite za elegantno i nesvakidašnje pakovanje u kutiji sa vezanom satenskom mašnom onda nema greške. Ovakav poklon nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

E a kada su boje ruža u pitanju onda tu postoji nekoliko značenja koje bi trebalo da kažu nešto više i o vašoj ličnosti, jer sa svakim odabirom nečega pokazujete deo vašeg karaktera. Nekada ti izbori govore više nego vaši postupci i ponašanje. Sigurno je da imate omiljenu boju ovog nežnog cveta, a ukoliko volite ruže u svim bojama  onda izaberite boju koja najviše prija vašim očima i zabavite se sledećim značenjima.

Crvena ruža 

Klasika, rekli bi mnogi, ali crvene ruže zaista nikada ne izlaze iz mode i uvek bude neke emocije. One su simbol ljubavi i romantike, simbolizuju takođe i lepotu i savršenstvo. Pored ljubavi i divljenja crvena ruža znači i iskrenost. Predstavlja iskrena osećanja, i onog ko ih priželjkuje a i onog ko ih poklanja. Ako volite isključivo crvene ruže onda to pokazuje da ste jaka ličnost, uporni i nestrpljivi, brzo donosite odluke, ali s druge strane vaša nežna strana pokazuje svoje “pravo ja”. Volite pažnju i očekujete je od dragih osoba.

Crvene Šta tvoja OMILJENA boja ruže govori o tebi
Comments