Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Koliko god da smo sređene za neku priliku, final touch se postiže tek kada stavimo lak za nokte. Veoma je važno da su nam ruke negovane, a nokti sređeni, jer to mnogo govori o tome koliko vodimo računa o sebi. Ipak, boja laka za nokte koji odaberete, može otkriti mnogo više o vama, nego što mislite.

Crveni lak – zavodljivi ste. Crveni lak je, kažu stručnjaci, oduvek bio odraz žene koja je glamurozna i sigurna u sebe. U današnje vreme, imamo pravu eksploziju boja kada su lakovi za nokte u pitanju, ali žene koje se drže crvenog laka, drže ujedno i do klasike i svesne su da sa njim nema greške.

131 Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Crveni lak je uvek pun pogodak

Plavi lak – žena bez predrasuda. Ovo je lak koji ne može ostati neprimećen, pogotovo ako se odlučite za ultrajaku plavu. Vi ste osoba koja želi da bude jedinstvena, drugačija, a naravno, samim tim i upadljiva. Ova boja nije za stidljive.

Trula višnja – sofisticirani ste. Ovo je kombinacija tamno crvene i ljubičaste, koja je trenutno ultratrendi. Može se svrstati u “visoku modu” kada su boje lakova u pitanju.

Lak sa šljokicama – živahni ste. Vi ste neko koga ne drži mesto i ko voli da uživa u svim blagodetima života.

Hromirani tonovi – vizionarski tip. Ova futuristička nijansa laka neće učiniti da brže tipkate brojeve na svom telefonu, ali govori da ste osoba koja preferira tehnologiju. Osoba ispred svog vremena.

Metalni tonovi – nekonvencionalni ste. Tamnosive, metalne boje, koje izgledaju skoro kao crne, deluju uverljivo i mogu da ih nose samo osobe sa izraženom ličnošću i stavom.

136 Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Metalne boje su za odvažne

Zlatni tonovi – intrigantni ste. Ove nijanse su oduvek nosile dive, koje su umele da zaintrigiraju muškarce. Misterioznost je oduvek važila za jedan od glavnih mamaca za jači pol.

Neutralni tonovi – zavisni ste od nekoga. Volite da vam je neko uvek tu, niste previše samostalni. Njegova dobra strana je što pristaje jednako dobro svim nijansama tena.

Zeleni lak – dinamični ste. Ovo je moćna nijansa laka koji pristaje osobama koje su uvek u pokretu, slobodne i nezavisne. Trenutno ultratrendi boja.

218 Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Zeleni lak uvek privlači pažnju

Narandžasti lak – bezbrižni ste. Ovo je izuzetno upadljiva i egzotična boja, koju stručnjaci preporučuju kao idealnu za jesen. Eksperimentišite!

Bebi roze – vi ste damica. Ovo je, kažu, vintage varijanta laka za nokte. Tzv. zrelija i sofisticiranija varijanta roze boje, odlično ide uz odabir garderobe u istom stilu.

Žuta – nepopravljivi optimista. Žuta je boja povezana sa toplotom i suncem, i toliko je upadljiva da je ne možete mimoići. “Kanarinac” žuta boja je idealna za leto, lepršave i vetropiraste osobe.

Ljubičasta – kreativni ste. Ova boja je miks plave, koja umiruje i crvene, koja je dinamična, te tako dobijamo spoj suprotnosti koje daju eksplozivnu kombinaciju, a pritom je i broj jedan među nijansama lakova za nokte ove sezone.

317 Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Ljubičasti lak je ultratrendi ove sezone

A sada trk u radnju i izaberite svoju nijansu!

Izvori fotografija: Unionnails.com, Lovedecoo.com, Copious.com, Muacosmetics.blogspot.com


Sofija Mićović završava Fakultet za medije i komunikacije. Voli mogućnosti koje nam savremeno doba pruža u komunikaciji, ali se ne odriče ni onih starih. Filantrop, avanturista, sanjar, hedonista. Planira da obiđe celu zemaljsku kuglu i nauči što više jezika, a večiti optimizam koristi da svet učini boljim mestom za život.

Editors choice