Vaga 

Vi ste vladar zodijaka, kada su u pitanju uspešni odnosi i veze. Poznati ste po svojoj velikodušnoj prirodi i ljubaznosti, volite da održavate bliske veze i ulažete u njih puno ljubavi i razumevanja. Vaš najveći problem je previše davanja – morate naučiti da postavljate granice, ili ćete uvek biti podređeni nečijim hirovima. 

Škorpija 

Vi ste strastveni i intenzitet vaše ljubavi je sveobuhvatan i magičan. Umete da budete neodoljivi, ali i da slomite nečije srce neopraštanjem. Ako neko jednom pogreši, ne pružate mu drugu šansu i više neće biti u vašoj milosti. Da li ste ikada u svom životu sreli nekog ko nikada ne greši? Uključujući i vas? Vidite? 

Strelac

Vaša slabost i problem u svakom odnosu je požuda – pre ili kasnije, ona stavlja svaku ljubav na ispit i dovodi vas u iskušenje, kome obično ne odoljevate. Vrlo ste darežljivi i velikodušni, što je problem, kada ste zaljubljeni, jer onda ne vidite realno drugu osobu – vi se potpuno predajete, pa makar bili iskorišćeni. Ali, ako se i druga osoba vama potpuno preda, ako osetite sigurnost, stvorite bazu, u jednom trenutku ćete početi da pravite izlete i da sami izdajete ono što, zapravo, najviše cenite. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Jarac 

Vi ste rešeni da postignete stabilnost i da sve uradite kako treba – ako vas neko emotivno angažuje, to znači da treba da se obavežete i zasnujete porodicu i toliko ste usredsređeni na ciljeve, da propuštate da procenite da li ste sa pravom osobom. Vodi vas osvajanje statusa i prikazivanje ispravne slike u javnosti, zbog čega ste spremni da provedete život u lošoj zajednici. 

Vodolija 

Vi ste sanjar, sa glavom u oblacima i jedan ste od najodanijih znakova zodijaka – dokle god imate slobodu da budete svoji. Mučite se kada partener postane posesivan i želi da vas kontroliše. Pošto ste toliko nezavisni, u stanju ste da ostanete emocionalno izdvojeni i udaljeni i potreban vam je partner koji ima mentalnu snagu i postojanost, da biste se otvorili i posvetili svoju ljubav. 

Ribe 

Najemotivniji od svih znakova, Ribe, nose blagoslov i prokletstvo bliskih odnosa. Obasipate partnera naklonošću i nesputano izražavate sva svoja osećanja, što drugu osobu može da preplavi i uplaši i navede na pomisao da ste labilni. Teško vam je da se nosite sa sopstvenim osećanjima, a za partnera to može biti poražavajuće. 

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Brankica Milošević 

Comments