Nakon 12. juna, i Merkur i Venera će biti u Blizancima pa je ovo pravi trenutak da kažete sve što do sada niste rekli i što se odlično skrivali. Nemojte da oklevate, jer je ovo period kada ćete napokon razrešiti sve nedoumice.

Već od 12. do 18. juna, vodite računa o onome što govorite. Netrpeljivost, spletke, ogovaranja i nepoverenje se naročito mogu razviti tih dana, pa pokušajte da izbegnete sve moguće sukobe.

Od 18. juna, Venera ulazi u Raka pa će biti više romantike, više lepih trenutaka, ljubavi i konkretnih dela, a ne samo reči kao do tada. Zato, sve što vam je na duši, kažite i pokažite, jer su zvezde i planete na vašoj strani!

venera Šta Venera u Blizancima ZNAČI za nas?

Dok je Venera u Blizancima, retrogradni Mars će biti u Škorpiji i to će nas stalno vraćati u prošlost i razmišljanje “šta bi bilo kad bi bilo”. Stalno ćete misliti na bivšu ljubav pokušavajući da dokučite da li bi trebalo da ponovo počnete ispočetka ili je to samo bila strast koja se sada ugasila. Jako će vas mučiti to pitanje.

Ipak, neka u ovom periodu ostane sve na razmišljanjima i rečima, nemojte sve shvatati suviše ozbiljno već se prepustite i uživajte u tome što imate. Ozbiljnije rešvanje trenutnih dilema čeka vas nakon 18. juna.

Pročitajte još i ovo:

Mesečni horoskop za jun

Ljubavni horoskop za jun 2016.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.elitedaily.com

Comments