Prijavi se i zajedno sa Sarom Jo testiraj (i osvoji) nove AVON matte ruževe!

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Svaka žena treba da koristi onu mudrost koju je stekla kroz iskustvo – možda se nađeš u zrelim godinama bez logistike, oslonjena samo na sebe, možda si ti drugima oslonac, ili nešto treće, peto, deseto. Prekretnice se stalno dešavaju, u svakom životnom dobu, ništa nije sigurno i zagarantovano i zrela žena treba da sumira svoja znanja i umeća, da ih praktikuje i da se oslanja na svoju mudrost i svoje sposobnosti. Iskušenja – emotivna, poslovna, lična – ne prestaju samo zato što se ti osećaš stabilno i smatraš da zaslužuješ da imaš miran i ustaljen tok života. Dakle, da li znaš i umeš ovo?

Da se zaljubiš, a da ne izgubiš sebe. To je veliko umeće, a toga postaneš bolno svesna onda kad te emocije zgrome, iako to uopšte nisi htela, niti imaš mesta za to u svom životu. Da li si sama, sastavljaš srce posle bolnog raskida, ili si u stabilnom braku – zaljubljenost ne poštuje tvoj status i ne daje ti vreme koje ti je potrebno da se orijentišeš, samo te preplavi i uvuče. U mudrosti zrelosti trebalo bi da znaš kako da dobiješ najbolje od ovog stanja – životnost, energiju, zahvalnost što još uvek možeš tako da osećaš – a da izbegneš zamke (kao što je uverenje da si najzad srela svoju srodnu dušu i da ćete biti srećni zauvek).

View this post on Instagram

Today in knit & glitter ✨ *anzeige

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Trebalo bi da znaš kako da prekineš saradnju, napustiš posao, raskineš sa ljubavnikom, bez svađe, drame i patetike, tako da niko ne bude ljut i uvređen, već da jednostavno uvaži tvoje razloge i tvoju odluku. Takođe, trebalo bi da umeš da se suprotstaviš prijateljima tako da to ne naruši prijateljstvo.

Treba da znaš kada treba da pustiš, kada ne vredi truditi se i najbolje za tebe je da se povučeš. I kada treba da istrajavaš, insistiraš, budeš uporna (i nerviraš sve oko sebe, ako treba).

Editors choice