Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/2

Svaka žena treba da koristi onu mudrost koju je stekla kroz iskustvo – možda se nađeš u zrelim godinama bez logistike, oslonjena samo na sebe, možda si ti drugima oslonac, ili nešto treće, peto, deseto. Prekretnice se stalno dešavaju, u svakom životnom dobu, ništa nije sigurno i zagarantovano i zrela žena treba da sumira svoja znanja i umeća, da ih praktikuje i da se oslanja na svoju mudrost i svoje sposobnosti. Iskušenja – emotivna, poslovna, lična – ne prestaju samo zato što se ti osećaš stabilno i smatraš da zaslužuješ da imaš miran i ustaljen tok života. Dakle, da li znaš i umeš ovo?

Da se zaljubiš, a da ne izgubiš sebe. To je veliko umeće, a toga postaneš bolno svesna onda kad te emocije zgrome, iako to uopšte nisi htela, niti imaš mesta za to u svom životu. Da li si sama, sastavljaš srce posle bolnog raskida, ili si u stabilnom braku – zaljubljenost ne poštuje tvoj status i ne daje ti vreme koje ti je potrebno da se orijentišeš, samo te preplavi i uvuče. U mudrosti zrelosti trebalo bi da znaš kako da dobiješ najbolje od ovog stanja – životnost, energiju, zahvalnost što još uvek možeš tako da osećaš – a da izbegneš zamke (kao što je uverenje da si najzad srela svoju srodnu dušu i da ćete biti srećni zauvek).

View this post on Instagram

Today in knit & glitter ✨ *anzeige

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas) on

Trebalo bi da znaš kako da prekineš saradnju, napustiš posao, raskineš sa ljubavnikom, bez svađe, drame i patetike, tako da niko ne bude ljut i uvređen, već da jednostavno uvaži tvoje razloge i tvoju odluku. Takođe, trebalo bi da umeš da se suprotstaviš prijateljima tako da to ne naruši prijateljstvo.

Treba da znaš kada treba da pustiš, kada ne vredi truditi se i najbolje za tebe je da se povučeš. I kada treba da istrajavaš, insistiraš, budeš uporna (i nerviraš sve oko sebe, ako treba).

Editors choice