Čim je napolju pravo leto (dobro, de, prihvatamo i temperature oko 30 stepeni iako nam je to malo za sve ideje koje imamo), dobijemo inspiraciju da osmišljavamo nove odevne kombinacije koje će, po mogućstvu, uključiti i sve one komade odeće koje dugo nismo nosile i koji se kriju na dnu ormara čekajući svoju priliku da zablistaju. A kada je potrebno da stare stvari ukombinuješ na nov način, pomoć nam pristiže od modnih znalaca koji znaju i žele da podele sa nama svoje stajling formule koje su nam potrebne ove sezone za atraktivan, trendi izgled. Mi jedva čekamo da ih isprobamo, a verujemo da je isti slučaj i kod tebe!

Jednostavnost sa minimalističkom letnjom haljinom

Dobar letnji autfit ne mora da bude previše komplikovan da bi bio upečatljiv. Dovoljno je da odabereš omiljenu letnju haljinu, ali onu najjednostavniju, i ukombinuješ je sa pletenom korpa-torbom i eventualno nekim svedenim komadom nakita poput minđuša ili tankih ogrlica u boji starog zlata. Jednostavno, a uvek efektno za leto!

Slip suknja + patike

Slip suknja sa animal printom je hit letnje sezone, a iako laka i elegantna, odlično se kombinuje sa pamučnim graphic majicama i patikama. Ukoliko želiš da postigneš ženstveni izgled, ali sa odgovarajućom notom urbanog – eto tvog stajling rešenja!

Comments