Planovi za jun se, otprilike, svode na: kuća nas videti neće! Zakazali smo sve što je bilo moguće zakazati – kupovine, beauty tretmane, izlaske, šetnje, ručkove i kafe, pa čak i treninge, što dovoljno govori o tome koliko je situacija ozbiljna. Šalu na stranu, zaista se jesmo uželeli “normalnog” života šta god on to sada bio, uželeli smo se oblačenja i sređivanja i svih tih nekih malih navika i sitnih zadovoljstava u kojima smo nekada uživali. Pa, sada nam čak i ono čuveno pitanje šta da obučem ne deluje tako strašno – dugo ga sebi nismo postavljali… Ipak, modna dilema je i dalje modna dilema, zato ti olakšavamo prvi sledeći izlazak “u svet” i predlažemo ti stajling formule u kojima ćeš izgledati dobro, osećati se dobro, a usput i ispratiti ključne trendove leta koje nam dolazi za koji dan!

Lepršava maksi haljina + patike

Ko god da je izmislio ovaj trend – hvala mu! Ne samo da ne moraš da zaista razmišljaš o tome šta ćeš da obučeš, već ti je na raspolaganju komad koji izgleda dobro, dobro ti stoji, u kome se osećaš prijatno, lepršavo i samouvereno. Stvarno, mnogo je razloga zašto volimo haljine, naročito te duge, koje vijore za nama kako idemo i završavamo svoje obaveze. I dalje je kul nositi ih uz patike, zato se ne ustručavaj da spojiš svoje dve najveće ljubavi i uz to izgledaš najbolje moguće.

Lagani kombinezon + upečatljivi aksesoari

Kombinezon je kao lepršava maksi haljina za one koji ipak za nijansu više vole pantalone! Jedan komad, za najrazličitije prilike i na najrazličitije načine – šta više poželeti?! Ovog leta ponesi kombinezon od prijatnijeg materijala kako bi se osećala jednako slobodno kao u haljini, a stajling upotpuni upečatljivim aksesoarima. P.S. Razmišljaj u pravcu najtrendi torbi sezone!

Crop pantalone + sako

Lagane crop pantalone visokog struka su jedan od must-have komada sezone i odlično se kombinuju uz uzane basic majice i odgovarajući sako. Bonus savet: Ukoliko si tip devojke koja obožava štikle, upotpuni ovaj stajling trenutno jako popularnim square toe modelom.

Comments