Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Kao da oblačenje samo po sebi nije dovoljno teško, nego nam se s vremena na vreme “dese” posebne prilike koje nas uhvate toliko nespremne da nam je potrebno nekoliko dana da prvo shvatimo da treba negde da se pojavimo doterane, a onda još isto toliko dana da smislimo u čemu ćemo se pojaviti. Da, da, ormar nam je pun raznih stvari (kupovalo se i kupovalo!) ali i dalje ne znamo kako da na najbolji način iskoristimo to što imamo, pod uslovom da nisi u prilici da ponovo kupuješ nešto sa čim nećeš znati šta da radiš. Zato, predstavljamo ti nekoliko stajling formula za kojima možeš da posegneš kada ti “pripreti” posebna prilika u neočekivano vreme sa kojima nikada nećeš pogrešiti.

Wrap haljina + šešir

Svi obožavamo wrap haljine, a naši ormari sasvim sigurno i govore u prilog tome! Odaberi svoj omiljeni model (jednobojni, šareni, sa rukavima, bez rukava, kako god) i ukombinuj ga sa (što većim) šeširom i postigni taj diva momenat. Nakit u boji zlata će odlično upotpuniti celokupnu kombinaciju!

Bluza + midi suknja

Nije sve u haljinama! Tvoja omiljena lepršava midi suknja takođe može da bude dobar izbor za posebne prilike, naročito ukoliko je ukombinuješ sa elegantnom bluzom sa V izrezom. Ukoliko želiš da postigneš retro vajb, kombinaciju upotpuni kitten štiklicama.

Editors choice