Iako se možda mnogo prijatnije i lepše osećate u tankim košuljama, suknjicama, lepršavim haljinama i generalno letnjoj garderobi, znajte da možete izgledati isto tako lepo i moderno i u zimskim stvarima. Ne verujete? Mi vam predlažemo stajlinge kojima ćete definitvno pobediti zimu!

Sećate se onog crnog džempera koji ste obukle jednom i više nikad jer je previše “običan”? Obično nije loše, uklopite ga uz deblji unihop u istoj nijansi, a celokupnu kombinaciju osvežite upadljivim čizmama. Taj džemper koji baš i ne volite, utopliće vas, uz efektu obuću izgledaćete trendi.

untitled 1 Stajlinzi kojima ćete POBEDITI zimu

Jednostavnu kombinaciju džinsa i bele bluze, “utoplite” oversized šarenim kaputom. Uz čizme sa visokom štiklom i zanimljivim šeširom, izgledaćete ležerno i moderno. Šta vam sad može zima?

striped sweater 1pp w699 h1048 Stajlinzi kojima ćete POBEDITI zimu

Najbolji “lek” protiv hladnog vremena je, naravno, bunda! Čini se da ne postoji ništa lepše, udobnije i toplije od tog odevnog komada, a pritom je jako moderan.

Postoji mnogo različitih modela bundi, od ultra kratkih do baš dugih, od jednobojnih do šarenih. Izaberite onu koja vam se najviše dopada, ukombinujte je uz kožne pantalone i visoke potpetice i spremne ste za svoju modnu pistu (iako je samo šetnja gradom u pitanju).

level99 stretch leather janice ultra skinny pants in black Stajlinzi kojima ćete POBEDITI zimu
Comments