Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Iako često mislimo da nam je za lepo oblikovanu kosu potrebna čitava frizerska “mašinerija”, moramo priznati da i nije baš tako. Neke od naših omiljenih frizura mogu se napraviti i sasvim prirodnim putem, bez upotrebe fena ili figara, a da pritom ne oštećujemo kosu. Stoga vam danas predstavljamo nekoliko načina da napravite svoju omiljenu frizuru i na pravi način oblikujete svoju kosu.

Ispravite svoju kosu bez upotrebe fena

Ukoliko vaš fen ima opciju za izduvavanje hladnog vazduha, moći ćete da svoju kosu ispravite bez bojazni od ikakvih oštećenja zbog toplote, ali to nije jedini način. Na tržištu možete pronaći brojne šampone i regeneratore za ravnu kosu, ali vam je potreban i dobar anti-friz serum. Još jedan način da vaša kosa ostane prava je da koristite klasičan češalj. Očešljajte kosu njime, bilo da je sušite fenom ili prirodnim putem.

Papilotne koje ne zahtevaju upotrebu fena

Verovale ili ne, papilotne su odličan način da se osuši vaša kosa. Osim toga, dobićete fenomenalne talase. Ukoliko se odlučite za one većeg obima, od vaše kose možete stvoriti magiju. Uvijte kosu u papilotne, ali pazite da ih postavite simetrično, kako bi efekat bio potpuniji. Na kosu možete staviti penu ili losion kako biste je očvrstili. Papilotne uklonite kada vam je kosa sasvim suva, a potom nanesite malo laka za kosu. Efekat će biti fenomenalan!

Stajlis frizure 1 Stajliš frizure: Oblikujte kosu bez upotrebe fena

Hemijsko ispravljanje kose

Još jedan način da ispravite svoju kosu jeste pomoću hemijskih preparata. Iako oduzima vrlo malo vremena, ovaj vid ispravljanja kose ne preporučujemo, jer može naneti veliku štetu vašoj kosi.

Editors choice