5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Da bi imala stara prijateljstva, potrebno je i da imaš neke godine koje broje barem tri desetice i više. Stara prijateljstva su ona iz osnovne škole (a možda i iz vrtića) i ona iz srednje – i posle toga, potrebno je da tvoje godine ispune još neke desetice, da bi prijateljstva koja kasnije uspostaviš postala stara. Dragoceno je sticati nove prijatelje celog života, a onaj osećaj kad prepoznaš nekog novog kao svog rođenog, obično nosi jedan mehur praznine i žaljenja, koje se izražava rečenicom “kako bih volela da smo se ranije upoznali”. Sa novim prijateljima imaš osećaj da si propustila silne godine koje nekako moraš da nadoknadiš i zato su stara prijateljstva neprocenjiva. Sa starim prijateljima nigde ne žuriš, dovoljno je da se samo pogledate i odmah sve znate o tome kako se onaj drugi oseća, ili, kako se drži u odnosu na to kako se oseća. Stari prijatelji su svedoci tvog života (i ti njihovog) i uvek možete da pogledate unazad, da vidite dokle ste stigli i da jedno drugom kažete kako ste sada, u ovom trenutku, najbolji u životu i kako se ne biste vraćali unazad.

Stari prijatelji te oduvek vole. Oni znaju kakva si bila i bili su tu dok si postajala to što si sada. Oni više vole onu koja jesi u ovom trenutku i nisu nostalgični u odnosu na onu koja je sa njima delila užase puberteta i mladosti.
Stari prijatelji ne pričaju bajke o mladosti, jer tačno znaju koliko je bilo teško biti mlad – ne pričaju ih tebi i ne možeš pred njima da ih pričaš sebi, jer bili ste zajedno u tome. Stari prijatelji znaju kad si htela da se ubiješ, ne zato što si bila nešto posebno nesrećna, nego zato što je sve bilo tako intenzivno i dramatično, da je nadilazilo ograničenu tinejdžersku sposobnost apsorbovanja, procesuiranja i razumevanja. Sa starim prijateljima možeš u potpunoj udobnosti i bez blama da se stidiš sebe i da najoštrije kritikuješ svoje postupke, pokušavajući da shvatiš šta te je motivisalo da budeš takav idiot, jer te stari prijatelj neće ometati u tome, neće te osuđivati, neće te tešiti, nego će zajedno sa tobom pokušavati da razume odakle to dolazi i vrlo često će to shvatiti pre tebe, jer sa pozicije svedoka ima jasniji uvid u tvoje postupke i motive.

Editors choice