Umetnost kombinovanja statement nakita. Krupno prstenje, smele boje, komadi nakita koji se ne viđaju svaki dan i koje ili nosiš sa samopouzdanjem ili nikako. Ovakav look ostavlja utisak devojke koja je sjajno stilizovana, chic i vrlo moderna!

Tu na scenu nastupa Oxette nakit.

Oxette je novi, grčki brend na našem tržištu,  koji je preko 25 godina prisutan, ne samo u Grčkoj, već i širom sveta. Nastao je u Atini 1998. godine i već tada uspeo je da skrene na sebe. Kreiran je za samostalne i moderne žene, koje su zaljubljenici u modu i koje dobro poznaju sebe i sopstveni imidž.

Kombinujući eleganciju, glamur i neformalnost Oxette nakit je prilagođen svakoj prilici, a mi smo izdvojili pet komada koje možeš odmah dodati u svoju shopping korpu!

oxette III 3 Statement nakit koji izgleda tako fashion i cool, a pritom je vrlo povoljan!

Jedinstvena statement ogrlica je naš prvi favorit, sa detaljima od nepravilnih kamenčića koji čine ogrlicu i medaljonom sa kristalima u nestvarnim ljubičastim, zelenim i plavim nijansama – delovaće kao da nosiš deo svemira oko vrata! Najbolje ćeš je istaći uz garderobu u belim i bež nijansama!

oxette III 2 Statement nakit koji izgleda tako fashion i cool, a pritom je vrlo povoljan!

Nastavljamo u istom maniru, a sledeći na redu su prsten i minđuše iz iste “Meteorite” kolekcije! Kao i ogrlica, i ova dva komada nakita su nepravilnog oblika, imaju pozlatu u boji roze zlata i možeš ih nositi zajedno ili odvojeno!

oxette III 5 Statement nakit koji izgleda tako fashion i cool, a pritom je vrlo povoljan!
Comments