Ukoliko još uvek nisi naučila šta znači statement komad, evo odličnog trenutka. Svaki komad koji ima mogućnost da sam po sebi kombinaciju celu učini zanimljivom, jedinstvenom i upečatljivom, sasvim sigurno je statement. I sad, on može biti bilo koji, neka suknja, haljina, neki modni detalj, komad nakita, ili možda košulja ili bluza. Kakva to košulja mora da bude da bismo je ovako okarakterisali i da bi učinila svaki tvoj autfit neverovatnim, vreme je da saznaš!

Nebitno o kakvom modelu se radi, da li je bluza, košulja ili majica, ali metalik boja i materijal uvek će biti najbolji i najlakši put do unikatnog autfita. Sama po sebi je efektna, tako da ti neće biti potrebni nikakvi detalji, aksesoari da celu kombinaciju upotpuniš.

statement 1 Statement odevni komadi uz koje će svaki tvoj autfit biti perfektan

Jedan od trenutno glavnih i vodećih trendova jesu široki rukavi, koji se šire negde od laktova. Ovo je neki barokni “upliv” u svet mode, budući da su takvi rukavi bili popularni na balskim haljinama u to vreme, ali su se sad pojavili opet u sasvim drugačijem izdanju i izgledaju odlično, a osim toga, čak i jednobojnim autfitima daju savršen izgled.

statement 2 Statement odevni komadi uz koje će svaki tvoj autfit biti perfektan
Comments