Priroda na dlanu – doslovno!

National Parks Service u saradnji sa Google-om (OK, ne znamo šta bismo radili da nema Google-a u ovim teškim vremenima!) nudi mogućnost da otkrijemo neke od najlepših predela Amerike koje verovatno nećemo imati prilike da vidimo uživo, na primer, glečere Aljaske ili čuveni Brajs kanjon u Juti. Takođe, tu je i Nature Conservancy of Oklahoma, kroz čije ture možeš videti još lepe prirode koja će te možda naterati da još snažnije želiš da sve ovo prođe kako bi se ponovo našla napolju. Sve u svemu, Ameriko, eto nas!

aljaska e1585059774774 #stayhome: Kompletan vodič kroz sve virtuelne ture vredne pažnje

Najuzbudljivije virtuelne avanture

Ljubitelji ronjenja će se oduševiti mogućnošću da otkriju šta se nalazi u plavim dubinama Okeanije, arhipelaga Florida Keys, zaliva Monterey Bay i mnogih drugih zanimljivih lokacija. Takođe, ukoliko voliš podvodni svet, predlažemo da “posetiš” i New England Aquarium.

akvarijum e1585059938983 #stayhome: Kompletan vodič kroz sve virtuelne ture vredne pažnje

Virtuelni put u Diznilend

“Najsrećnije mesto na svetu” je takođe zatvoreno zbog korona virusa, ali to ne znači da ne možemo da uživamo u nekim od najboljih vožnji u čuvenom parku – virtuelno. OK, tako je kako je, valjda smo se do sada pomirili sa tim! Uglavnom, ukoliko si za, predlažemo Space MountainSplash Mountain vožnje koje su nam dostupne zahvaljujući nevaljalom posetiocu koji je prekršio pravila i snimio baš sve! Za decu bismo ipak preporučili nešto “laganije” kao što su vožnje It’s A Small World ili Snow White’s Scary Adventure. Veži se, polećemo!

diznilend e1585060002335 #stayhome: Kompletan vodič kroz sve virtuelne ture vredne pažnje

Fotografije: unsplash.com

Ivana

Comments