Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

U predivnom ambijentu hotela Moskva Stefan Đoković prikazao je kolekciju Royals inspirisanu kulturom Istoka. U izradi komada korišćeni su najkvalitetniji materijali, najfinije svile, brokati, a izradu odlikuje vez sa hiljadama ručno ušivenih kristala, perli i bisera. Ukrasi za glavu su Black Bird Field for Stefan Djokovich Couture.

Stefan je ovim događajem najavio svoje učešće na Fashion Weeku u Dubaiju u periodu od 27-29. juna. Dubai je grad svetskih građevinskih čuda, vesnik brojnih inovacija u različitim poljima i jedan od najzanačajnijih poslovnih centara na svetu, a Stefan je naš dizajner koji će svoj rad predstaviti na Fashion Week-u u tom globalnom centru.

DJT5751 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT5834 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT5886 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju

Revija će biti održana u Burdž Kalifi, jednoj od najviših građevina na svetu. I ne samo to, Stefan je nominovan u kategoriji New Design Award koja će biti dodeljena na završnoj ceremoniji ovog prestižnog događaja.

Poznato je da je Stefan po osnovnoj vokaciji operski pevač i pijanista, te da pored neospornog talenta poseduje temeljan pristup i izuzetnu posvećenost umetnosti. Upravo ta, dobitna, kombinacija rada i talenta doprinosi njegovom brzom osvajanju i modne scene. U kratkom vremenskom intervalu dobio je pozive za učešće na nedeljama mode u Londonu, Njujorku, Vankuveru, Šangaju, Kanu… a već 5. juna putuje u Split gde će mu u okviru događaja My Global Fashion Awards, biti uručena Upcoming star – nagrada za novo, kreativno ime na dizajnerskoj sceni, koje se ističe originalnim kreacijama i visokom produkcijom.

DJT5915 Stefan Djokovic  Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT5962 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT6023 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT6043 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju

Ovaj mladi, vredni umetnik u prethodnom periodu radio je i na kostimografiji za predstavu Kad je Niče plakao, u režiji Gorana Jevtića, a izabran je i za oficijelnog dizajnera izbora Miss Serbia 2019.

Reviji u Hotelu Moskva prisutvovale su brojne poznate ličnosti.

DJT6142 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT6404 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT6483 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju Stefan Djokovic 1 Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju

Fotografije: Đorđe Tomić

Editors choice