U predivnom ambijentu hotela Moskva Stefan Đoković prikazao je kolekciju Royals inspirisanu kulturom Istoka. U izradi komada korišćeni su najkvalitetniji materijali, najfinije svile, brokati, a izradu odlikuje vez sa hiljadama ručno ušivenih kristala, perli i bisera. Ukrasi za glavu su Black Bird Field for Stefan Djokovich Couture.

Stefan je ovim događajem najavio svoje učešće na Fashion Weeku u Dubaiju u periodu od 27-29. juna. Dubai je grad svetskih građevinskih čuda, vesnik brojnih inovacija u različitim poljima i jedan od najzanačajnijih poslovnih centara na svetu, a Stefan je naš dizajner koji će svoj rad predstaviti na Fashion Week-u u tom globalnom centru.

DJT5751 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT5834 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT5886 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju

Revija će biti održana u Burdž Kalifi, jednoj od najviših građevina na svetu. I ne samo to, Stefan je nominovan u kategoriji New Design Award koja će biti dodeljena na završnoj ceremoniji ovog prestižnog događaja.

Poznato je da je Stefan po osnovnoj vokaciji operski pevač i pijanista, te da pored neospornog talenta poseduje temeljan pristup i izuzetnu posvećenost umetnosti. Upravo ta, dobitna, kombinacija rada i talenta doprinosi njegovom brzom osvajanju i modne scene. U kratkom vremenskom intervalu dobio je pozive za učešće na nedeljama mode u Londonu, Njujorku, Vankuveru, Šangaju, Kanu… a već 5. juna putuje u Split gde će mu u okviru događaja My Global Fashion Awards, biti uručena Upcoming star – nagrada za novo, kreativno ime na dizajnerskoj sceni, koje se ističe originalnim kreacijama i visokom produkcijom.

DJT5915 Stefan Djokovic  Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT5962 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT6023 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT6043 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju

Ovaj mladi, vredni umetnik u prethodnom periodu radio je i na kostimografiji za predstavu Kad je Niče plakao, u režiji Gorana Jevtića, a izabran je i za oficijelnog dizajnera izbora Miss Serbia 2019.

Reviji u Hotelu Moskva prisutvovale su brojne poznate ličnosti.

DJT6142 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT6404 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju DJT6483 Stefan Djokovic Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju Stefan Djokovic 1 Stefan Đoković revijom u hotelu Moskva najavio svoju prezentaciju u Dubaiju

Fotografije: Đorđe Tomić

Comments