Nekoliko prethodnih sezona oversized garderoba postala je vrlo popularna, ako zbog svog kul izgleda tako i zbog neverovatne udobonosti koju osećate dok nosite ovakve modele.

Međutim, biti moderan i dobar u nošenju ovog trenda ne znači obavezno da treba da kupujete dve veličine veću garderobu svaki put. To pre svega znači da ste sposobni da kombinujete komade u veličini koja vam savršeno odgovara i one koji su oversized. Treba naučiti da balansirate između glomaznih komada i sa nečim drugim, što čini svakodnevni deo vaše odeće.

Ali šta oversized komadi uopšte podrazumevaju?

Kosulja Stella McCartney: Pravila OVERSIZED oblačenja

Niko ne razume značenje ovog trenda tako dobro kao kreatorka Stela Makartni. Poznata modna kreatorka je u stanju da ovakav trend predstavi kao udoban, ležeran ali zapavo uglađen i veoma ženstven stil. Njena kolekcija za jesen 2016. godine je oduševila sve modne znalce jer je predstavljena kao kompilacija njenih najvećih i najboljih modela, i to sa puno interesantnih detalja i načina nošenja ovog trenda koje bi svako poželeo da “iskopira”.

Pogledajte fantastične kombinacije kolekcije Stella McCartney za narednu jesen/zima sezonu koju je kreatorka prikazala nadajući se da će trend nošenja “prevelike” odeće podići na viši nivo u čemu je i uspela.

Oversized psrluk od pliša i napunjen perjem izgleda prilično ležerno, da ne kažemo obično za svakodnevno do nošenje ali kada ga ukombinujete uz pantalone slične nijanse i cipele sa visokom potpeticom izgled ovog prsluka dobija novu dimenziju. Onda možete da zamislite sebe kako u tuđim očima izgledate neverovatno šik a vama je toplo i udobno. To je nešto što nam svima treba.

Prsluk Stella McCartney: Pravila OVERSIZED oblačenja

Ako ste željni da obučete šorts a još uvek vam nije dovoljno toplo, izaberite onaj šuškavi i punjeni a onda navucite preko i dugačku perjanu jaknu da vas dodatno zagreje.

Sorts1 Stella McCartney: Pravila OVERSIZED oblačenja
Comments