Stiven Tajler (Steven Tyler) i Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) nakon dvogodišnjeg učešća napuštaju ulogu sudije u popularnom šou “American Idol”. Naime, iako nerado odlaze, ovaj šou im oduzima mnogo vremena, te tako usporava razvijanje njihovih muzičkih projekata i drugih poduhvata koji im predstavljaju prioritet.

Slika 1 JLo Steven Tyler i Jennifer Lopez napuštaju American Idol

Oni napuštaju "Američki Idol"

Stiven Tajler, poznat po svojim neobičnim komentarima, smešnim momentima, žargonima i skakanju iz stolice u emisiji “American Idol” naveo je da mu ovaj angažman oduzima mnogo vremena jer zahteva veliku posvećenost. On sada želi da se potpuno posveti rokenrolu i novom albumu njegovog benda Aerosmith koji je najavljen za 6. novembar.

Džej Lo, koja je započela svoju prvu svetsku turneju, u okviru koje će posetiti i Beograd, do skora nije bila sigurna u svoju odluku jer je emotivno vezana za ovaj šou, pa je tako bilo izuzetno teško odlučiti se. Međutim, zvanično je potvrdila svoj odlazak iz “Idola” u intervjuu sa poznatim Rajanom Sikrestom (Ryan Seacrest) u njegovoj emisiji “On Air With Ryan Seacrest”. Da joj je ovaj potez veoma teško pao, dokazuje i to da se rasplakala prilikom davanja izjave: “Iskreno osećam da je došlo vreme da se vratim drugim stvarima kojima se bavim i koje su bile na čekanju, jer toliko volim ovu emisiju. Mogla bih do kraja života da radim samo to, ali to bi značilo i da bih morala da se odreknem mnogih drugih stvari. Imali smo jednu sjajnu seriju.”

Ovih dana kruže spekulacije da bi i treći član žirija, Rendi Džekson (Randy Jackson), takođe mogao da odustane od svoje uloge sudije, kao i da će na mesto Dženifer Lopez doći Maraja Keri (Mariah Carey).


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Comments