Za sve ljubitelje Plazme, stiglo je novo iznenađenje iz kompanije Bambi. U sjajnom ambijentu restorana Sugar & Spice, Plazma tim organizovao je druženje na kojem je predstavio novog člana Plazma Mini Mini ekipe.

U pitanju je nova Plazma Mini Mini kikiriki, ukusni mini mini zalogaji koji predstavljaju idealnu i hranljivu užinu tokom napornog dana u školi ili dok ste napolju. Bilo da putujete ili se spremate za filmsko veče sa društvom Plazma Mini Mini kikiriki je savršena grickalica za celu ekipu.

Brending Stigao je novi član Plazma Mini Mini ekipe!

Prisutnim zvanicama na događaju obratili su se predstavnici kompanije Bambi – Brend menadžerka Jelena Ljubomirović i PR Specijalista Rosa Erkić.

Nova Plazma Mini Mini kikiriki može se pronaći u praktičnom pakovanju od 40g i 180g.

Restoran Sugar and Spice Stigao je novi član Plazma Mini Mini ekipe!

“Plazma Mini Mini se prošle godine pojavila na terenu i hrabro zakoračila na teritoriju grickalica. Simpatični mini mini zalogaji našli su put do svojih potrošača vrlo lako i sa jasnom porukom – Čik prestani da se zabavljaš. Sada fenomenalna kombinacija omiljene Plazme i kikirikija donosi još više zabave. Da bismo zabavu podigli na još veći nivo, početkom septembra smo lansirali novu igricu – Plazma Mini Mini Avanturu, koja je dostupna na čik prestani web portalu i google play store-u”, istakla je Jelena Ljubomirović, Brend menadžer u kompaniji Bambi.

Čik probaj da mu odoliš!

Brend menadžerka Jelena Ljubomirović i PR Specijalista Rosa Erkić Stigao je novi član Plazma Mini Mini ekipe!
Comments