LASH FREAK MASKARA

Dugačke i trepavice sa najviše volumena do sada su naše veliko finale. Predstavljamo vam Lash Freak, novu maskaru koja pruža neverovatnih 23,6 puta više volumena i 40 % više vidljive dužine trepavica. Izazivamo vas da pokažete svoju otkačenost; taj alter ego svi žele da vide.

image005 e1593691745430 Stigli su Urban Decay noviteti   maskara i paleta samo za najodvažnije!

Ne samo da vam Lash Freak pruža najviše volumena do sada, već njena dugotrajna formula traje i do 20 sati. Spremna je za skoro sve izazove sa kojima se svakodnevno suočavate. Neće se kruniti ni razmazivati, čak iako se oznojite, pa se možete upustiti u svakakve izazove (nećemo nikome reći). Lash Freak stvara jasan volumen i dužinu, a trepavice su istovremeno dugotrajno uvijene.

Dizajn naše inovativne četkice za upotrebu na tri načina celu priču podiže na viši nivo, pa sada možete povećati volumen, naglasiti i podignuti trepavice odjednom. Asimetrična strana četkice na svaku trepavicu nanosi maksimalnu količinu maskare za postizanje trenutnog volumena. Upotrebite vrh četkice za naglašavanje svake pojedine trepavice. Zatim okrenite četkicu na drugu stranu tako da zaobljenu stranu prislonite ispod trepavica za dodatno podizanje. Uživajte u najotkačenijim i najvećim trepavicama do sada. Nema na čemu.

image006 e1593691665341 Stigli su Urban Decay noviteti   maskara i paleta samo za najodvažnije!

NAKED ULTRAVIOLET PALETA SENKI

Ljubičasta je u trendu!

Nežna ružičasta postaje prošlost – ljubičasta je nova vodeća nijansa! Upoznajte paletu senki Naked Ultraviolet, spoj 12 izuzetno pigmentisanih neutralnih nijansi ljubičaste kao savršen dodatak boje bilo kom izgledu očiju. Ovom paletom brend Urban Decay odaje počast svojoj prepoznatljivoj boji i onome za šta se zalaže. Zalažemo se za sve što nije konvencionalno, širimo inspiraciju i nostalgiju za 90-im godinama prošlog veka dovodimo na novi nivo– vreme je za rapsodiju ljubičaste.

Ujednačavanje izgleda nikad nije bilo lakše s obzirom na to da paleta senki Naked Ultraviolet dolazi sa dvostranom veganskom četkicom koja nije testiran na životinjama. Paleta Naked Ultraviolet ne slavi samo istoriju i ljubav prema ljubičastoj boji brenda Urban Decay, već i sve nijanse od nežnih šljokica boje breskve do senzualnih tamnih ljubičastih boja koje su toliko različite, a uvek u trendu.

Neverovatna kombinacija metalik boja, mat boja i šljokica u paleti Naked Ultraviolet nudi ponešto za svakoga i u svakoj prilici. Isprobajte nijansu Mind Slip (savršena mat boja breskve) zajedno sa nijansom V.R. (sjajna borovnica sa iridescentnim šljokicama) da biste postigli zagasit izgled očiju ili nijansu Warning (ljubičasta sa izuzetno naglašenim pigmentom) i nanesite u sloju preko celog kapka. Takođe obožavamo ultimativnu kombinaciju nijanse Euphoric i Purple Dust za postizanje potpuno neočekivanog izgleda.

image002 e1593691947733 Stigli su Urban Decay noviteti   maskara i paleta samo za najodvažnije!

Comments